Onze diensten

Samen bouwen aan jouw digitale identiteit.

BEDRijfsvideo

CFX levert sinds 2014 hoge kwaliteit videoproducties af. Zo ook bedrijfsvideo, de ideale manier om jouw missie & visie naar beeld te vertalen. CFX heeft al voor verschillende partijen videoproducties mogen maken. Neem een kijkje op ons portfolio of neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie

PERSONALIZED VIDEO

Je hebt je voorgenomen om na een bewogen jaar al je medewerkers persoonlijk te bedanken voor hun inzet. Maar na sterke groei en een team van inmiddels bijna 100 man is het onbegonnen werk om dit stuk voor stuk op te nemen. Hier komt personalized video in beeld: door AI en creativiteit te combineren hou je je boodschap persoonlijk, zonder het tijdsintensief te maken.

Meer informatie

Wij zijn CFX, en helpen je graag in de toekomst van nu.

aftermovie

Jouw gala, bruiloft, sportevenement of festival in beeld brengen voor bezoekers of genodigden? CFX heeft meerdere jaren ervaring in het produceren van kwalitatieve aftermovies. Zo gingen de 4Mijl, *naam, *naam* je al voor. Door een sterk staaltje creativiteit te combineren met kennis van zaken brengen we jouw event in beeld om nooit meer te vergeten.

Meer informatie

aftermovie CFX digital

3D experience

Een tour door een nog-te-realiseren gebouw maken, je bedrijfspand online openstellen voor bezoekers of een andere creatieve invulling? Onze 3D artiesten denken graag met je mee.

Meer informatie