Wat we doen

Samen bouwen aan jouw digitale identiteit

aftermovie

Jouw gala, bruiloft, sportevenement of festival in beeld brengen voor bezoekers of genodigden? CFX Digital heeft meerdere jaren ervaring in het produceren van kwalitatieve aftermovies. Zo gingen de 4Mijl, Tweakers en Wildlands je al voor. Door een sterk staaltje creativiteit te combineren met kennis van zaken brengen we jouw event in beeld om nooit meer te vergeten.

Meer informatie

Podium

AR & 3D experience

Op zoek naar next level visuals voor jouw volgende project? Bij CFX Digital ben je aan het juiste adres. Wij gaan verder dan traditionele video’s door AR en 3D-elementen te integreren, waardoor projecten op unieke wijze tot leven komen. Stel je voor dat je Metahuman gebruikt om hyperrealistische digitale personages te creëren, of geef je project een interactieve boost met een meeslepende AR-tour, waardoor de betrokkenheid van jouw doelgroep wordt vergroot. Benieuwd naar de creatieve mogelijkheden die wij jouw project kunnen bieden? Bekijk onze cases en raak geïnspireerd.

Meer informatie

BEDRijfsvideo

CFX Digital levert sinds 2014 hoge kwaliteit videoproducties af. Zo ook bedrijfsvideo’s, de ideale manier om jouw missie & visie naar beeld te vertalen. Wij hebben al voor verschillende partijen videoproducties mogen maken. Neem een kijkje in ons portfolio en neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Video maken keuken

Wij zijn CFX, en helpen je graag in de toekomst van nu.

Commercial

Blaas jouw merk of dienst leven in met een krachtige commercial! Wij hebben jaren ervaring op het gebied van het maken van commercials en ga naar de cases om een indruk te krijgen van ons werk. Laat een blijvende indruk achter bij jouw klanten en doelgroep door een gedenkwaardige commercial te creëren. Breng jouw merk tot nieuwe hoogtes en neem vandaag contact op!

Meer informatie

Film

Heb jij een ontzettend gaaf concept voor een film of documentaire, maar geen idee waar je moet beginnen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Met jaren ervaring achter de camera en op het gebied van regisseren, creëren wij samen met jou een vette film. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om jouw film tot leven te brengen.

Meer informatie

Grenzeloos Verraad

Breng jouw verhaal naar voren met onze lens!

Muziekvideo

Heb je net nieuwe muziek uitgebracht en ben je op zoek naar een team om een spetterende muziekvideo op te nemen? Wij zijn expert in het maken van de mooiste beelden en staan klaar om met jou samen te werken om jouw concept de juiste noten te laten raken! Twijfel niet en neem nu vrijblijvend contact op.

Meer informatie

 

Lisa Harms muziekvideo

TV

Ben je op zoek naar een team om een programma mee te maken voor bijvoorbeeld TV, Netflix, Videoland of een andere streamingservice? Bij CFX staan wij klaar om de juiste beelden vast te leggen voor jouw programma. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van filmen en produceren ook de AFAS Young Business Awards. Neem nu vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie

Trouwfilm

Op zoek naar een fantastische manier om jullie huwelijksdag voor altijd te koesteren? Wij bieden een unieke kans om jullie liefdesverhaal tot leven te brengen in een adembenemende bruiloftsfilm, waarin elk prachtig detail en elke emotie van jullie speciale dag schittert. Of jullie nu dromen van een romantische aftermovie, een hartverwarmende trouwfilm, of van de levendige hoogtepunten van jullie onvergetelijke dag, wij zijn er om jullie kostbare herinneringen te transformeren tot een onvergetelijke film.

Meer informatie

Bruidspaar

Benieuwd wat er mogelijk is?

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw plan tot leven te laten komen. Dan gaan wij aan de slag om een ontzettend gave video te creëren!