CFX Digital: jouw partner voor videoproductie in DRENTHE

AFTERMOVIE DrenthE

Wil je graag een betoverende aftermovie creëren van jouw gala, bruiloft, sportevenement of festival? Dan ben je bij CFX Digital aan het juiste adres. Als dé toonaangevende video agency in Drenthe, staan we klaar om met jou samen te werken. Bereik een breder publiek en ontdek de kracht van een professioneel geproduceerde aftermovie, gerealiseerd in samenwerking met CFX Digital. Met een decennium aan ervaring in het vakgebied, we ademen creativiteit en innovatie.
Laat de kijker de magie van jouw evenement beleven!
Laat je verhaal sprankelen met een onvergetelijke aftermovie. Vandaag is de dag om te kiezen voor een pakkende aftermovie en een blijvende stempel achter te laten op jouw publiek!

New!

Wildlandsrun 2022

aftermovies

Bekijk project

Diploma-uitreiking Pro Emmen

aftermovies

Bekijk project

NHL Stenden Studiestartdag

aftermovies

Bekijk project

Aftermovie Proms Concert 2022

aftermovies

Bekijk project

De voordelen van een aftermovie van jouw evenement

Laat de magie van jouw evenement voortduren met een aftermovie, die het verhaal van het event vastlegt en de bezoekers betrokken houdt tot ongekende hoogtes. In deze levendige video kunnen jouw bezoekers de opwindende hoogtepunten herbeleven die ze zelf hebben meegemaakt. Maar dat is niet alles – ze ontdekken op deze manier ook wat er nog meer te beleven valt. Zo krijgen ze een indruk van wat er nog meer te doen was en hier willen ze de volgende keer ook bij zijn. Voor nieuwe bezoekers is een aftermovie de ultieme preview om hun beslissing te kunnen maken.
Daarnaast verhoogt een aftermovie ook de waarde van jouw sponsors en de reputatie van jouw event. Een aftermovie is dus de manier voor het promoten en het succes van jouw evenement!

Sinds 2012
aftermovie CFX digital

De mogelijkheden van video
“HET CONCEPT VAN JOUW aftermovie”

Bij het maken van een aftermovie komen de missie en visie van de klant tot leven, met een scherp oog voor de wensen en eisen. Maar voordat we de camera’s kunnen pakken, beginnen we met een verkennend gesprek. Dit geeft jou een inkijkje in de mogelijkheden, waardoor we de aftermovie het beste tot zijn recht laten komen. Samen met jou werken we vervolgens aan een concept, waarbij we ervoor zorgen dat jij te allen tijde de ‘in control’-factor behoudt.
Uiteindelijk gaan we aan de hand van dit concept aan de slag met filmen en een ontzettend gave aftermovie maken.

Tijd om de camera’s te pakken
“HET VASTLEGGEN VAN JOUW aftermovie”

Met het sterke concept als houvast, gaan we door naar de volgende stap: de meeslepende opname van jouw aftermovie. Ons team van ervaren professionals legt de lat hoog voor zowel de productie als de post-productie. Gedurende de opnames, houden we jou nauw betrokken bij het in beeld brengen van jouw evenement.
Hoewel wij het voortouw nemen in de productie, vinden wij het belangrijk om altijd in samenspraak en overleg met jou te werken. Op deze manier krijgen wij de mooiste beelden op camera van jouw evenement.

JOUW VIDEO MONTAGE
“VAN VISUALS TOT EEN MEESLEEPENDE Aftermovie”

Pas wanneer alle partijen tevreden zijn, gaan we over tot de montage en het creëren van het eindproduct. Onze video experts voegen de beelden samen tot een geheel, die passend is bij de sfeer van het event.
Ook zorgen we ervoor dat de aftermovie wordt opgeleverd in elk gewenst formaat, zodat het eindresultaat altijd past bij de behoeften van de klant. Van een Instagram-post die schittert op social media tot een indrukwekkende verschijning op YouTube – onze aftermovie wordt geleverd in het gewenste formaat. Bij CFX Digital tillen we jouw verhaal op naar een hoger niveau, waar het niet alleen wordt verteld, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Benieuwd naar de stappen voor jouw video in Emmen? Vul het onderstaande formulier in & één van onze specialisten komt bij je terug. Zo gaan we de samenwerking aan om jouw bedrijf succesvol in beeld te brengen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.