CFX Digital: jouw partner voor videoproductie

AFTERMOVIE

Wil je graag een betoverende aftermovie creëren van jouw gala, bruiloft, sportevenement of festival? Dan ben je bij CFX Digital aan het juiste adres. Als dé video agency van Drenthe, staan we klaar om met jou samen te werken. Bereik een breder publiek en ontdek de kracht van een professioneel geproduceerde aftermovie, gerealiseerd in samenwerking met CFX Digital.
Laat de kijker de magie van jouw evenement beleven!
Vandaag is de dag om te kiezen voor een pakkende aftermovie en een blijvende stempel achter te laten op jouw publiek!

New!

Koningsdag in Emmen – 2024

aftermovies

Bekijk project

FLINTFEST 2024

aftermovies

Bekijk project

Uitfestival Emmen

aftermovies

Bekijk project

Buspop 2023

aftermovies

Bekijk project

De voordelen van een aftermovie van jouw evenement

Laat de magie van jouw evenement voortduren met een aftermovie, die het verhaal van het event vastlegt en de bezoekers betrokken houdt tot ongekende hoogtes. In deze vette video kunnen jouw bezoekers de hoogtepunten herbeleven die ze zelf hebben meegemaakt. Maar dat is niet alles – ze krijgen een indruk van wat er nog meer te doen was en hier willen ze de volgende keer bij zijn. Voor nieuwe bezoekers is een aftermovie de ultieme preview om hun te overtuigen.
Daarnaast verhoogt een aftermovie ook de waarde van jouw sponsors en de reputatie van jouw event. Een aftermovie is dus de manier voor het promoten en het succes van jouw evenement!

Sinds 2012

De mogelijkheden van video
“HET CONCEPT VAN JOUW aftermovie”

Bij het maken van een aftermovie komen de missie en visie van de klant tot leven. Alleen voordat we de camera’s pakken, beginnen we met een verkennend gesprek. Dit geeft jou een kijkje in de mogelijkheden, waardoor we de aftermovie het beste tot zijn recht laten komen. Samen met jou werken we vervolgens aan een concept, waarbij we ervoor zorgen dat jij te allen tijde de ‘in control’-factor behoudt.
Uiteindelijk gaan we aan de hand van dit concept aan de slag met filmen en een ontzettend gave aftermovie maken.

Tijd om de camera’s te pakken
“HET VASTLEGGEN VAN JOUW aftermovie”

Nu we een sterke concept hebben, gaan we door naar de volgende stap: de meeslepende opname van jouw aftermovie. Ons team van ervaren professionals legt de lat hoog voor zowel de productie als de post-productie. Gedurende de opnames, houden we jou nauw betrokken bij het in beeld brengen van jouw evenement.
Hoewel wij het voortouw nemen in de productie, vinden wij het belangrijk om altijd in samenspraak en overleg met jou te werken. Op deze manier krijgen wij de mooiste beelden op camera van jouw evenement.

JOUW VIDEO MONTAGE
“VAN VISUALS TOT EEN MEESLEEPENDE Aftermovie”

Pas wanneer alle partijen tevreden zijn, gaan we over tot de montage en het creëren van het eindproduct. Onze video experts voegen de beelden samen tot een geheel, die passend is bij de sfeer van het event.
Ook zorgen we ervoor dat de aftermovie wordt opgeleverd in elk gewenst formaat, zodat het eindresultaat altijd past bij de behoeften van de klant. Van een Instagram-post die schittert op social media tot een indrukwekkende verschijning op YouTube.. Bij CFX Digital tillen we jouw verhaal op naar een hoger niveau, waar het niet alleen wordt verteld, maar ook een blijvende indruk achterlaat.