over Ons

WIJ ZIJN CFX DIGITAL, THE VIDEO AGENCY

snelheid, innovatie & vette Visuals maken. Dat is CFX digital!

CFX Digital opgericht in 2014 in Emmen. Broers Thomas Nauw en Maarten Nauw begonnen met een gedeelde passie voor indrukwekkende visuals en gave animaties, dit groeide uit tot een volwaardig videoproductie bedrijf met verschillende specialisaties in huis. Na bijna 10 jaar heeft CFX Digital een breed portfolio aan opdrachtgevers opgebouwd. Zowel lokaal in Drenthe, Groningen en Overijssel, maar ook nationaal met opdrachtgevers variërend van de rijksoverheid tot EA. Daarnaast zetten we ons ook in voor vette opdrachten voor lokale initiatieven, zoals de 4Mijl in Emmen en WildLands.

CFX staat voor creativiteit in een digitale wereld. Daarom helpen wij jou op weg! Ons team bestaat uit ervaren 3D artiesten, cameramensen & editors om jouw productie succesvol te maken. Innovatie staat in ons bedrijf centraal, waardoor de combinatie van AI en video al het levenslicht hebben gezien.

Wil je meer van ons werk en onze mensen zien? Exclusieve behind the scenes? Of ben je nieuwsgierig naar onze andere projecten? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook, Instagram & TikTok.

Ontdek ons team

Thomas Nauw

Founder & Regisseur

Thomas Nauw

Maarten Nauw

AI & VR/3D Specialist

Maarten Nauw

Danny de Roo

Editor

Danny de Roo

Marleen Suelmann

Camera Operator & Editor

Marleen Suelmann

Mearle Oldenzeel

Online Marketeer

Mearle Oldenzeel

Björn Strengers

Facilitair Expert

Björn Strengers

Milo

Office Energizer

Digitale ervaring op maat

CFX Digital maakt digitale ervaringen op maat. 3D experiences, animaties, aftermovies of bedrijfsvideo’s: wij denken met je mee voor de beste match.

De wereld verandert in een rap tempo. Het klassieke adverteren is ingeruild voor social media ads, online vindbaarheid is ontzettend belangrijk geworden. Bij CFX Digital zorgen we ervoor dat jouw merk in deze constant veranderende wereld de zichtbaarheid krijgt die het verdient, met een op maat gemaakte digitale ervaring.

Sinds 2012
CFX Digital About Us

De klantrelatie centraal

Onze nieuwsgierigheid brengt ons en onze opdrachtgevers verder in het digitale tijdperk. Bij CFX staat een sterke relatie met de klant centraal. Daarom nemen wij de extra stappen voor het perfecte eindproduct. We dagen elkaar uit om elke dag een beetje beter te worden en met de “alleen ga je sneller, samen kom je verder” mentaliteit streven wij een inclusieve werkgever te zijn voor ons team.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je weten wat we verder aanbieden naast het maken van video’s? Wil je weten of wij jouw concept kunnen realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!