over Ons

WIJ ZIJN CFX DIGITAL, THE VIDEO AGENCY

snelheid, innovatie & vette Visuals maken. Dat is CFX digital!

CFX Digital zag in 2014 het levenslicht in Emmen. Broers Thomas Nauw en Maarten Nauw begonnen met een gedeelde passie voor indrukwekkende visuals maken en gave animaties in elkaar zetten, dit groeide uit tot een volwaardig videoproductie bedrijf met diverse specialisaties in huis. Na bijna 10 jaar heeft CFX Digital een breed portfolio aan opdrachtgevers opgebouwd, zowel lokaal in Drenthe, Groningen en Overijssel als nationaal, met opdrachtgevers variërend van de rijksoverheid tot EA. Daarnaast zetten we ons ook in voor vette opdrachten voor lokale initiatieven, zoals de 4Mijl en WildLands.

CFX ademt creativiteit & ‘Digital’. Wij helpen jou op weg in de digitale wereld. Ons team bestaat uit ervaren 3D artiesten, cameramensen, editors & algehele creatievelingen om jouw productie succesvol te maken. Innovatie staat in ons bedrijf centraal, waardoor de combinatie van AI en video al het levenslicht hebben gezien.

Wil je meer zien van ons werk en onze mensen? Exclusieve behind the scenes zien? En ben je nieuwsgierig naar onze andere projecten? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook & Instagram. Dan ben je altijd op de hoogte en krijg je nog veel meer te zien!

Ontdek ons team

Thomas Nauw

Founder & Regisseur

Thomas Nauw

Maarten Nauw

AI & VR/3D Specialist

Maarten Nauw

Danny de Roo

Editor

Danny de Roo

Marleen Suelmann

Camera Operator & Editor

Marleen Suelmann

Mearle Oldenzeel

Online Marketeer

Mearle Oldenzeel

Björn Strengers

Facilitair Expert

Björn Strengers

Milo

Office Energizer

Digitale ervaring op maat

CFX Digital maakt digitale ervaringen op maat. 3D experiences, animaties, aftermovies of bedrijfsvideo’s: wij denken met je mee voor de beste match.

De wereld verandert in een razend tempo. Het klassieke adverteren is ingeruild voor social media ads, online vindbaarheid is ontzettend belangrijk geworden. Waar we vroeger als gezin voor de buis zaten, kiest nu elk gezinslid op elk gewenst moment zijn favoriete tv-show, ongeacht het streamingplatform. Bij CFX Digital zorgen we ervoor dat jouw merk in deze snel veranderende wereld de zichtbaarheid krijgt die het verdient, met een op maat gemaakte digitale ervaring.

Sinds 2012
CFX Digital About Us

De klantrelatie centraal

Onze eeuwige nieuwsgierigheid brengt ons en onze opdrachtgevers verder in het digitale tijdperk. Bij CFX staat een sterke, langdurige relatie met de klant centraal. Daarom nemen wij de extra stappen voor het perfecte eindproduct. We dagen elkaar uit om elke dag een beetje beter te worden en met de “alleen ga je sneller, samen kom je verder” mentaliteit streven wij een inclusieve werkgever te zijn voor ons team.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je weten wat we verder aanbieden naast het maken van video’s en of jouw concept door ons kan worden gerealiseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op via de knop en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!