CFX Digital: jouw partner voor videoproductie

Bedrijfsvideo

Wil je graag een passende bedrijfsvideo maken voor jouw bedrijf? Dan ben je bij CFX Digital aan het juiste adres. Wij zijn de video agency van Drenthe en staan klaar om samen te werken. Bereik een breder publiek en ontdek de kracht van een professioneel geproduceerde bedrijfsvideo in samenwerking met CFX Digital. Wij zitten al 10 jaar in dit vakgebied en wij ademen creativiteit. Jouw bedrijf krijgt de hoofdrol en wij maken de video met oog op jouw wensen.
Geef jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie!
Kies vandaag voor een bedrijfsvideo en maak een blijvende indruk op jouw publiek!

New!

Menso Menssupport

bedrijfsvideo

Bekijk project

Hoofdzaak Sterk door werk

bedrijfsvideo

Bekijk project

Pro Emmen

bedrijfsvideo

Bekijk project

Rey Rey’s Cocktails

bedrijfsvideo

Bekijk project

De voordelen van Bedrijfsvideo

Zet jouw bedrijf in de schijnwerpers en laat jouw naamsbekendheid groeien als nooit tevoren, dankzij moeiteloos boeiende en betrouwbare videocontent. Doormiddel van een pakkende bedrijfsvideo blijft jouw boodschap beter hangen bij bestaande en nieuwe klanten. Ook kun je veel vertellen en laten zien aan de kijker, in slechts een paar seconden video.
Bovendien is onze videoproductie niet alleen een boost voor je online zichtbaarheid; het opent ook de poort naar een geheel nieuwe manier om in contact te komen met je doelgroep. Laat je bedrijfsverhaal stralen en betrek je publiek met een dynamische en meeslepende ervaring. Grijp deze kans om je bedrijf op een innovatieve en effectieve manier te presenteren aan de hand van een bedrijfsvideo en een diepgaande band te smeden met je publiek.

Sinds 2012

Van Idee tot Beeld
“Het Concept van jouw bedrijfsvideo”

Voordat onze camera’s gaan rollen, beginnen wij altijd met brainstormen. Onze brainstormsessie onthult de kern van jouw verhaal en schetst de doelgroep waarop we ons richten. Ons doel is om jouw verhaal te laten weerklinken in de harten van je doelgroep. Bij een brainstorm komen diverse onderdelen aan bod. Denk hierbij aan de planning en de financiering van het project, het huren van mensen en het belangrijkste onderdeel: welk doel heeft jouw video. Ook duiken we in op de lengte van de video. We willen tenslotte de kijker geboeid houden en hun aandacht vastgrijpen. Stap met ons in de wereld van video, waar elke seconde en elk idee telt. Samen zorgen we voor een passende video voor jouw bedrijf!

Van Concept naar de Opnames
“Het vastleggen van jouw bedrijfsvideo”

Zodra we een beeld hebben gekregen van de video, is het tijd voor de opnames. In deze fase worden alle beelden op de gekozen locatie gefilmd. Ook worden er in deze fase de nodige voice-overs of andere geluidseffecten opgenomen. Met de juiste voice-overs en geluidseffecten tillen we jouw boodschap naar nieuwe hoogtes, waardoor het publiek wordt meegesleept in jouw verhaal.
Stap met CFX Digital in de wereld van videoproductie, waar elke beweging, elk geluid en elke opname bewuste stappen zijn naar een vet eindresultaat. Met onze toewijding en vakkundigheid zorgen we voor een next level bedrijfsvideo.

Jouw video montage
“Van visuals tot een meesleepende bedrijfsvideo”

Nadat al het beeldmateriaal gefilmd is gaan wij verder met de laatste fase: de montage van de bedrijfsvideo. Bij deze stap gaat ons team van experts de ruwe video’s op de juiste plekken zetten en voegen we deze beelden samen tot een boeiend geheel. Dit betekent dat al het beeldmateriaal wordt bekeken en wordt beoordeeld. Op deze wijze bepalen wij, op basis van de visie van de video en wat het best bij de klant past, wat er wel en niet in de video terugkomt. De video moet vanaf begin tot eind de kijker boeien en raken.
Wanneer er bepaalde logo’s moeten terugkomen in de video kunnen wij deze ook verwerken. Hierbij let CFX Digital op de kwaliteit van het bestand want hoe hoger de kwaliteit is van het logo, hoe mooier deze tot zijn recht komt in de video.