CFX Digital: jouw partner voor ar & 3d projecten

ar & 3d experience

Wil jij next level visuals gebruiken voor jouw volgende project? Dan zit je bij CFX Digital aan het juiste adres. Naast het maken van video’s, zetten wij ook AR en 3D-elementen in om vette projecten tot leven te brengen. Bijvoorbeeld voor het creëren van levensechte digitale personages. Of geef je project een interactieve boost met een boeiende AR-tour, waardoor er meer interactie wordt gecreëerd met de doelgroep.
De mogelijkheden zijn werkelijk grenzeloos op het gebied van AR!
Ook zijn video’s geschikt om meeslepende AR-effecten aan toe te voegen die de kijkervaring transformeren. Ben jij benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact op.

New!

Commit Experience

ar-3d-experience

Bekijk project
metahuman commit experience

Hotspot titanium

ar-3d-experience

commercial

Bekijk project

3D visualisatie “Hondsrugtoren”

ar-3d-experience

Bekijk project

De mogelijkheden van AR & 3D

Met Augmented Reality (AR) krijgt jouw concept een ontzettend gave visualisatie. AR en 3D hebben de kracht om je boodschap onvergetelijk te maken en zijn op veel manieren in te zetten. Met AR en 3D visualisaties kun je complexe ideeën en concepten tot leven brengen. Geef bijvoorbeeld jouw product presentatie extra impact met een unieke AR-touch. Elke AR-oplossing wordt speciaal voor jou op maat gemaakt.

Wat bieden wij op het gebied van AR en 3D?

3D-animatie: Laat je ideeën tot leven komen met geweldige 3D/2D-animaties.
AR toepassingen: Denk hierbij aan Metahuman, AI stemmen, AI emoties, simulaties en nog veel meer!
Effecten: Breng animatie en de realiteit tot een geheel of voeg vette effecten toe aan een video.
Virtual sets: Maak levensechte omgevingen of indelingen van ruimtes met behulp van AR.

exterior 3d visualisation

De ontwikkeling van een sterk concept

Voordat wij de visuals in elkaar zetten, ontwikkelen we eerst een krachtig concept. Dit concept komt tot leven in onze brainstormsessie. Hier ontleden we grondig de details van de visuele elementen, of ze nu schitteren in een video of op ergens los op staan. Ons doel is om jouw boodschap over te brengen bij jouw doelgroep. Tijdens de brainstormsessie komen verschillende aspecten aan bod. We bespreken de planning en financiering van het project, maar het belangrijkste punt is welk doel de visuele content heeft. Onze focus ligt op het boeien en vasthouden van de aandacht van jouw publiek. Stap met ons in de wereld van AR, waar de mogelijkheden eindeloos lijken. Samen ontwikkelen we een passende toepassing door middel van AR!

Het concept tot leven brengen

Zodra alle puzzelstukjes op hun plek vallen en de details helder zijn, gaan we door naar de volgende stap: de uitvoering. Er zijn verschillende tools om de AR en 3D-experience in gang te zetten. Wij gebruiken hiervoor de tools Unity en Unreal Engine 5. Met deze krachtige tools brengen we jouw concept tot leven. In deze fase is communicatie de sleutel tot succes. We geloven in een nauwe samenwerking om ervoor te zorgen dat we jouw visie perfect vertalen naar de visualisatie. Pas wanneer beide partijen tevreden zijn met de animatie, dan is de visual klaar om in te zetten. Jouw boodschap en jouw visie, worden nu een vette realiteit die de aandacht van je publiek grijpt!

metahuman commit experience