Case

Commit Experience

Client
Defensie
What we do
AR & 3D Experience
Year
2023

Samen met Defensie hebben wij een Metahuman gecreëerd voor de Commit Experience 2023. Dit evenement werd georganiseerd om toekomstige medewerkers in IT, techniek, logistiek en inkoop enthousiast te maken over wat de technologie allemaal te bieden heeft. Hiermee wil Defensie laten zien hoe divers hun vakgebied is.

De nieuwste technieken op de Commit experience

Tijdens de COMMIT Experience konden bezoekers zich onderdompelen in het verhaal van Defensie en de COMMIT-Experience via verschillende programma’s met een innovatieve aanpak. Dit evenement stond in het teken van de defensie en de nieuwste technieken, die ook komen kijken bij het werkveld. In de Situation Room kon er bijvoorbeeld gebrainstormd worden over de verschillende casussen en oplossingen om in de rol van Defensie te duiken. Ook was er nog veel meer te zien!

LEvensechte 3D-modellen

Onze expert op het gebied van 3D-animaties en -modellen is ook bezig geweest met het evenement en heeft een Metahuman ontwikkeld, die is ingezet op het evenement. Dit levensechte avatar werd afgebeeld op het scherm en is gemaakt met Unreal Engine 5, een krachtige game-engine tool om verschillende 3D-modellen te creëren. Daarnaast kreeg de Metahuman ook een stem met behulp van AI en emotie-technieken. Waardoor de mogelijkheden van de technologie in beeld werden gebracht op hoe levensecht dit al is.

Koningsdag in Emmen – 2024

aftermovies

Bekijk project

FLINTFEST 2024

aftermovies

Bekijk project

Uitfestival Emmen

aftermovies

Bekijk project
Uitfestival Emmen shot

Menso Menssupport

bedrijfsvideo

Bekijk project
Menso Menssupport