Blog

Eerste prijs op Victus film festival

Eerste prijs Victus Award

We zijn enorm trots dat onze film Grenzeloos Verraad nóg een buitenlandse filmprijs aan de prijzenkast mag toevoegen. Waar we in Spanje net naast de hoofdprijs grepen, was het deze keer wel raak: in juli wonnen we de VICTUS Award op het Victus Film Festival in de categorie ‘Beste speelfilm’. In deze blog vertellen we je meer over onze nieuwe filmprijs.

Victus Film Festival

Het Victus Film Festival wordt jaarlijks in juli georganiseerd. Dit evenement, dat plaatsvindt in München, staat volledig in het teken van de kunst van filmmaken. Het festival brengt filmliefhebbers, professionals uit de industrie en filmmakers van over de hele wereld samen.

Wat het Victus Film Festival bijzonder maakt, is de grote variatie aan films die het festival presenteert. Van meeslepende documentaires tot hartverwarmende komedies en elke andere vorm van film.

Grenzeloos Verraad

Onze film Grenzeloos Verraad, die in samenwerking met ZOD-film is geproduceerd, heeft in de twee jaren sinds de release al verschillende prijzen mogen ontvangen. De eerste prijs die we in de wacht sleepten was de Drentse Anjer Prijs 2023. Naast deze regionale prijs wonnen we eerder dit jaar ook een buitenlandse prijs. De tweede prijs op het Spaanse filmfestival van Zaragoza!

We zijn dankbaar voor deze nieuwe filmprijs en willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de totstandkoming van Grenzeloos Verraad. Denk je ook aan het maken van een film? Of het nu gaat om een speelfilm, documentaire of andere vorm film: we helpen je graag verder. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!

  • Maken van goede commercial

    Hoe maak ik een goede commercial?

    Lees blog