Case

Grenzeloos verraad

Client
Dutch Filmworks
What we do
Film
Year
2022

Samen met Dutch Film Works hebben wij met trots Grenzeloos Verraad geproduceerd, een meeslepende oorlogsfilm die zich afspeelt in het prachtige Drenthe. Van de productie tot de montage, we hebben met passie aan dit project gewerkt. Op dit moment kun je de film op Pathé thuis bewonderen, maar we zijn ook verheugd te delen dat hij op 21 september zal verschijnen op Netflix. Mis deze film niet!

SYNOPSIS

Grenzeloos Verraad vertelt het aangrijpende verhaal van het Saksische boerengezin Wesseling tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het boerengezin biedt onderdak aan meerdere Joodse gezinnen, ondanks de gevaren die dat met zich meebrengt. Totdat ze op een dag gedwongen worden om een groep Duitse soldaten te ontvangen, geleid door Ludwig Mengelberg, een getraumatiseerde officier. Wat het extra complex maakt, is dat Ludwig zelf in Nederland is opgegroeid. Dit ontroerende en meeslepende verhaal laat zien hoe grenzen van loyaliteit, identiteit en menselijkheid worden uitgedaagd temidden van oorlog en persoonlijke conflicten.

Release: 30 maart 2023 in alle bioscopen en zal later op Netflix verschijnen.

“Hoe deze mensen met een klein budget zo’n productie hebben kunnen neerzetten is simpelweg indrukwekkend te noemen.”

DUTCH FILM WORKS

CFX Digital

CFX Digital, onder leiding van de getalenteerde Thomas Nauw, heeft met volle passie de regie van Grenzeloos Verraad op zich genomen. Dit ambitieuze project nam maar liefst 3 jaar in beslag, maar het resultaat is dan ook om trots op te zijn voor de Drentse video agency. Maar dat is nog niet alles! De magische hand van Thomas’ broer, Maarten Nauw, heeft ook een grote rol gespeeld in de film, waar hij voor een adembenemende montage heeft gezorgd in special effects. Samen met de video agency, hebben ze een indrukwekkend meesterwerk gecreëerd die je niet moet missen.

Awakened Women

muziekvideo

Bekijk project
Awakened Women

Lubbers Projects and Services

bedrijfsvideo

Bekijk project
Lubbers Projects and Services

The Making Of: Het Innovatieplein Koningsdag Emmen 2024

documentaire

Bekijk project

Koningsdag in Emmen – 2024

aftermovies

Bekijk project