Blog

Overwinning voor Grenzeloos Verraad: de Drentse Anjer Prijs

In een opmerkelijke samenwerking hebben Stichting Zuidoost-Drenthe Film (ZOD-film) en CFX Digital de gewilde Drentse Anjer Prijs in de wacht gesleept. Deze prestigieuze onderscheiding erkent het succes van de film “Grenzeloos Verraad,” geproduceerd door ZOD-film en CFX Digital, die dit fantastische project tot stand hebben gebracht. De film draaide het afgelopen jaar met succes in Nederlandse bioscopen en is ook te zien op Netflix.

Het verhaal van Grenzeloos Verraad

De bekroonde film “Grenzeloos Verraad” werpt een meeslepend licht op de Tweede Wereldoorlog en vertelt het verhaal van de Duitse officier Ludwig Mengelberg, gevangen tussen vaderlandsliefde, plichtsbesef, gewetensnood en liefde. Een groot deel van deze emotioneel geladen film is opgenomen in het adembenemende landschap van Drenthe, wat de authenticiteit en kracht van het verhaal versterkt. Hiermee wordt het landschap van de provincie op een ontzettend gave wijze laten zien.

Indrukwekkende prestatie van Zod-film en CFX Digital

De jury, onder de indruk van de prestaties van ZOD-film en CFX Digital, prees de opmerkelijke prestatie van deze jonge organisatie in het realiseren van zo’n hoogwaardige film in korte tijd. In het juryrapport van de Drentse Anjer prijs werd er benadrukt, dat de film “Drenthe op een andere manier op de kaart zet dan gebruikelijk is,” waarbij ZOD-film “Drenthe als een plek waar mensen voor elkaar klaarstaan” toont, en waar veel te bereiken is wanneer gemeenschappen samenwerken.

Gerealiseerd door fantastische samenwerking

Het is ontzettend vet dat wij als onderneming op deze wijze ons hebben onderscheiden van de markt. Door een goede samenwerking met iedereen, die een rol speelde bij het tot stand brengen van de film en een ontzettend leuk team hebben wij dit project neergezet! We zijn ontzettend trots op ons resultaat en we hopen nog veel meer vette projecten neer te zetten. Ben jij nu enthousiast geworden over Grenzeloos Verraad en wil je graag meer weten? Bekijk hier onze case en ontdek de trailer!

  • FILMPRIJS OP SPAANS FILMFESTIVAL

    Lees blog