CFX Digital: jouw partner voor videoproductie

Commercial DrenthE

Wil je graag jouw product, evenement of service op de markt brengen? Dan is een commercial de manier om effectief jouw doelgroep te bereiken. Ontdek de kracht van een professioneel geproduceerde commercial in samenwerking met CFX Digital.
Promotievideo’s dienen als de manier voor boeiende verhalen en bieden daarnaast geweldige kansen om jouw boodschap te delen en de harten te veroveren van jouw publiek.
Een commercial is de manier om te blijven hangen bij jouw doelgroep.
Ben jij klaar om jouw commercial tot leven te brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om jouw idee te realiseren!

New!

IK SPORT GROEN

commercial

Bekijk project

Trust gaming commercial

commercial

Bekijk project

Hotspot titanium

ar-3d-experience

commercial

Bekijk project

Wildlands

commercial

Bekijk project

De voordelen van een Commercial

Een commercial is niet alleen krachtig, maar ook nog eens effectief om een boodschap over te brengen, jouw merk te promoten en ook pak je hiermee de aandacht van het publiek! Er zijn genoeg voordelen te benoemen om een commercial te maken zoals jouw merkbekendheid versterken, omdat jouw publiek een beeld krijgt bij jouw naam. Daarnaast heeft een commercial een uniek bereik, want de commercial is ideaal in te zetten voor jouw online marketingcampagne. Hierdoor bereik je op een professionele manier jouw doelgroep. Ook is de commercial perfect om jouw verhaal te vertellen, want jij hebt de controle over het verhaal en de boodschap.

Sinds 2012

Welke mogelijkheden zijn er
“De start VAN JOUW Commercial”

Bij het creëren van jouw commercial staat jouw boodschap centraal. Maar voordat we daar komen, willen we eerst een duidelijk beeld hebben van wat we precies in beeld gaan brengen. Daarom beginnen we met een verkennend gesprek om de mogelijkheden te bespreken om tot een vet concept te komen! Een commercial duurt vaak tussen de 15 en 90 seconden en dit lijkt veel, maar de tijd vliegt voorbij. Daarom is het essentieel om zorgvuldig te overwegen wat je wil laten zien. Wil je de kijker raken of ga je voor een grappige commercial? En waar zal de commercial worden uitgezonden? De doelgroep varieert sterk per kanaal, dus het is cruciaal om de commercial nauwkeurig af te stemmen op jouw publiek. Houd deze punten in gedachten bij het maken van een pakkende commercial!

Tijd om TE GAAN FILMEN
“JOUW COMMERCIAL OP CAMERA”

Als het concept staat, dan is het tijd voor de volgende stap: het vastleggen van jouw commercial! Tijdens deze fase worden alle visuele elementen vastgelegd op de speciaal gekozen locatie, met alle benodigde apparatuur en middelen om de commercial tot een succes te maken. Bovendien nemen we in deze fase voice-overs op om de video perfect aan te passen aan jouw doelgroep.
Stap in de wereld van videoproductie met CFX Digital, waar elke beweging, elk geluid en elke opname doordachte stappen zijn op weg naar een verbluffend eindresultaat. Met onze toewijding en expertise garanderen wij een commercial van het hoogste niveau.

De MONTAGE van de commercial
“Breng de commercial tot leven”

Laten we nu de laatste fase van ons proces verkennen: de montage van jouw commercial. In deze stap worden alle ruwe beelden samengevoegd en op de juiste plaats gezet, waarbij we ze naadloos samenvoegen tot een meeslepend geheel. We bekijken en beoordelen elk stuk beeldmateriaal met zorg om zo tot één sterke video te komen, die afgestemd is op jouw wensen. Ook wordt er passende muziek uitgezocht voor de video. Met als uiteindelijk doel om de kijker vanaf het allereerste moment te boeien en te raken.
Daarnaast zorgen wij ervoor dat je jouw commercial op de juiste manier kan inzetten en maken het fit-for-platform, zodat de video de juiste afmetingen heeft voor jouw platform. Op deze manier kan de commercial meteen worden gebruikt!