Case

Trust gaming commercial

Client
Trust International
What we do
Commercial
Year
2021

Trust Gaming is een tak van het bedrijf Trust. Trust Gaming specialiseert voornamelijk zich in het online aanbieden van game-accessoires en producten. In het verleden hebben wij, CFX, al een keer eerder mogen samenwerken met Trust. De campagne die wij voorheen voor Trust gemaakt hebben is #BuildingChampions; een E-sportcampagne.

De video’s op deze pagina gaan over een andere campagne. Voor het filmen van deze campagne hebben we een huisje gehuurd op een bungalowpark, die we volledig hebben omgebouwd tot een filmset. Vervolgens hebben we drie dagen lang producties gedraaid met de gehele crew; van cameracrane tot dolly. Daarna hebben we de video’s geproduceerd tot fit for platform.

Voor deze campagne waren er drie elementen die naar voren moesten komen in de video: kerst, humor en nostalgie. Tijdens het brainstormen met ons team zijn we op drie creatieve concepten gekomen.

Christmas dinner

Het element wat hierin terugkomt is kerst. De video gaat over een familie die samen gezellig kerst aan het vieren is. De jongen die aan tafel zit heeft er eigenlijk helemaal geen zin in, hij wil liever met zijn vrienden gamen.

Grandma

De boodschap die we met humor duidelijk wilden maken in deze video, is dat het niet uitmaakt hoe oud je bent; je moet altijd kunnen streamen. Gamen is voor elke leeftijd.

nostalgia

De video Nostalgia gaat over het nostalgische element. Een vader ziet zijn zoon moeite hebben met het opstarten van zijn gameconsole, dat doet de vader denken aan zijn eigen jeugd; hij heeft vroeger zelf ook die struggles meegemaakt.

The Making Of: Het Innovatieplein Koningsdag Emmen 2024

documentaire

Bekijk project

Koningsdag in Emmen – 2024

aftermovies

Bekijk project

FLINTFEST 2024

aftermovies

Bekijk project

Menso Menssupport

bedrijfsvideo

Bekijk project
Menso Menssupport