Case

Lubbers Projects and Services

Client
Lubbers Projects and Services
What we do
Bedrijfsvideo
Year
2024

Onlangs hebben we een unieke bedrijfsvideo mogen maken voor Lubbers Projects and Services. Samen met Lubbers Road Transport en Lubbers Global Freight vormen deze afdelingen het moederbedrijf Lubbers Logistics Group.

De opdrachtgever wilde graag één van hun diensten, onshore rigmoves, uitlichten. Aan ons de taak om deze dienst in beeld te brengen en om te zetten tot een gave bedrijfsvideo. Bekijk het resultaat hieronder!

Onshore rigmoves: een ingewikkelde operatie

Rigmoves is een complexe, logistieke operatie waarbij boorinstallaties (rigs) van A naar B worden verplaatst. Dit proces wordt vaak toegepast in de olie- en gasindustrie, waar boorinstallaties regelmatig verplaatst moeten worden om nieuwe boorprojecten te starten of bestaande projecten te onderhouden.

Het bijzondere aan onshore rigmoves is dat het precisie, coördinatie en diepgaande kennis vereist. Daarom hebben wij voor het filmen uitleg gekregen over hoe dit proces in werking gaat. Zo konden wij de mooiste en belangrijkste hoogtepunten in beeld brengen.

Geslaagde logistieke bedrijfsvideo

We hebben voor deze bedrijfsvideo dus de uitdagingen en successen van onshore rigmoves mogen vastleggen; van de planning en voorbereiding tot de daadwerkelijke verplaatsing en installatie. Op deze manier wordt de essentie van deze dienst op visuele wijze in beeld gebracht. Wij mogen samen met Lubbers Projects and Services terugkijken op een fijne samenwerking en een prachtig eindresultaat!

Awakened Women

muziekvideo

Bekijk project
Awakened Women

The Making Of: Het Innovatieplein Koningsdag Emmen 2024

documentaire

Bekijk project

Koningsdag in Emmen – 2024

aftermovies

Bekijk project

FLINTFEST 2024

aftermovies

Bekijk project
Carnaval Flintfest Emmen