Case

FLINTFEST 2024

What we do
Aftermovies

In hartje winter wordt er elk jaar weer groot feest gevierd met het carnaval. Dit jaar stond de feesttent van het Flintfest er weer in Emmen, en zoals verwacht waren de meest vette outfits te bewonderen. De energie was aanwezig! De sfeer was bruisend! Het was een waar feest voor de liefhebbers van carnaval die er weer een mooie tijd van maakten.

Groot feest in Emmen

Emmen werd opnieuw omgetoverd met de fantastische sfeer van het carnaval, en bij CFX grepen we opnieuw de kans om het adembenemende Flintfest vast te leggen. Met enthousiasme hebben we onze camera’s opgepakt om de meest vette momenten vast te leggen. Het festival bracht dit jaar opnieuw een prachtige line-up met artiesten, zoals de enige echte Henk Wijngaard en een reeks andere geweldige DJ’s. Het was een verzameling van feestgangers en carnaval liefhebbers die hebben genoten van het carnaval.

Fantastische carnaval festival

We hebben alles weer uit de kast gehaald voor het filmen, inclusief onze nieuwe 360-graden lens en onze drone, om de meest indrukwekkende beelden vast te leggen. Bovendien hadden we de gelegenheid om een aantal vette effecten toe te passen, waardoor de beleving past bij het fantastische festival. Check de video voor het eindresultaat!

Uitfestival Emmen

aftermovies

Bekijk project
Uitfestival Emmen shot

Menso Menssupport

bedrijfsvideo

Bekijk project
Menso Menssupport

Hoofdzaak Sterk door werk

bedrijfsvideo

Bekijk project
Hoofdzaak Sterk door Werk

Buspop 2023

aftermovies

Bekijk project
Buspop 2023 foto