Case

Uitfestival Emmen

Client
Gemeente Emmen
What we do
Aftermovies
Year
2023

Het Uitfestival van september 2023 liet het Raadhuisplein van Emmen schitteren. Het fantastische festival in de stad bracht niet alleen de locatie tot leven, maar ook de stemming van de festivalgangers. De sfeer bracht kunst, cultuur en nog veel meer met zich mee. Het is een dag om te herinneren voor alle bezoekers.

Vette artiesten

Op het podium van het Uitfestival waren verschillende getalenteerde artiesten te zien die de bezoekers lieten genieten van de fantastische muziek. Het festivalpodium in Emmen liet verschillende artiesten stralen, van de grote tot de kleinere artiesten, waarbij het Noord Nederlands Orkest (NNO) de toon zette. Verder waren er vette artiesten zoals Waylon & de band, Karin Bloemen en Queen the Music wie zorgden voor vette optredens. Dit was niet te missen! Lokaal talent schitterde daarnaast ook op het podium, terwijl het straattheater verrassende performances neer heeft gezet.

Uitfestival emmen 2023

In samenwerking met het Uitfestival hebben wij een vette aftermovie gemaakt om de sfeer van het festival op beeld te brengen. We laten met een vette transitie het verschil zien tussen het dag en avondprogramma. Deze aftermovie laat het fantastische festival zien op een vette manier. Daarnaast biedt het een meeslepende terugblik, zodat zowel degenen die erbij waren als zij die het hebben gemist, kunnen genieten van het Uitfestival!

The Making Of: Het Innovatieplein Koningsdag Emmen 2024

documentaire

Bekijk project

Koningsdag in Emmen – 2024

aftermovies

Bekijk project

FLINTFEST 2024

aftermovies

Bekijk project

Menso Menssupport

bedrijfsvideo

Bekijk project
Menso Menssupport