Case

Uitfestival Emmen

Client
Gemeente Emmen
What we do
Aftermovies
Year
2023

Het Uitfestival van september 2023 liet het Raadhuisplein van Emmen schitteren. Een fantastische transformatie bracht niet alleen de locatie tot leven, maar ook de harten van de festivalgangers. De sfeer was doordrenkt met de geest van kunst, cultuur en pure opwinding, waardoor het een dag is om te herinneren.

Verschillende artiesten

Het podium van het Uitfestival verwelkomde een diversiteit aan getalenteerde artiesten die de bezoekers meenamen op een reis vol muzikale ontdekkingen. Het festivalpodium in Emmen was een bonte verzameling van grootheden, waarbij het Noord Nederlands Orkest (NNO) de toon zette. Verder waren er Waylon & de band, Karin Bloemen en Queen the Music wie zorgden voor vette optredens. Dit was niet te missen. Lokaal talent schitterde daarnaast ook op het podium, terwijl het straattheater verrassende performances neer heeft gezet.

Uitfestival emmen 2023

In samenwerking met het Uitfestival hebben wij een vette aftermovie gemaakt om de sfeer van het festival op beeld te brengen. We laten met een vette transitie het verschil zien tussen het dag en avondprogramma. Deze aftermovie vangt de essentie van het festival in al zijn glorie en biedt een meeslepende terugblik, zodat zowel degenen die erbij waren als zij die het hebben gemist, kunnen genieten van het Uitfestival!

FLINTFEST 2024

aftermovies

Bekijk project

Menso Menssupport

bedrijfsvideo

Bekijk project
Menso Menssupport

Hoofdzaak Sterk door werk

bedrijfsvideo

Bekijk project
Hoofdzaak Sterk door Werk

Flintfest 2023

aftermovies

Bekijk project
Flintfest