over CFX

WIJ ZIJN CFX DIGITAL, THE VIDEO AGENCY

snelheid, innovatie & vette dingen maken. Dat is CFX.

CFX Digital zag in 2014 het levenslicht in Emmen. Broers Thomas Nauw en Maarten Nauw begonnen met een gedeelde passie voor mooie dingen maken en gave animaties in elkaar zetten, dit groeide uit tot een volwaardig videoproductie bedrijf met diverse specialisaties in huis. Na bijna 10 jaar heeft CFX Digital een breed portfolio aan opdrachtgevers opgebouwd, zowel lokaal als landelijk. Denk hierbij aan de rijksoverheid, EA, maar we zijn nét zo trots op ons werk voor lokale initiatieven als de 4Mijl & WildLands.

CFX ademt creativiteit & ‘Digital’. Ons team bestaat uit ervaren 3D artiesten, cameramensen, editors & algehele creatievelingen om jouw productie succesvol te maken. Innovatie staat in ons bedrijf centraal, waardoor producten als ‘personalized video’ al het levenslicht hebben gezien.

Digitale ervaring op maat

CFX Digital maakt digitale ervaringen op maat. 3D experiences, bedrijfsvideo, animaties of aftermovies: wij denken met je mee voor de beste match.

De wereld veranderd in een rap tempo. Het klassieke adverteren is ingeruild voor social media ads, online vindbaarheid en waar we vroeger gekluisterd zaten aan de beeldbuis met de gehele familie kiest nu elk gezinslid on-demand zijn favoriete TV show, ongeacht het streamingplatform. CFX Digital zorgt ervoor dat in deze tijd jouw brand de zichtbaarheid krijgt die het verdiend met een digitale ervaring op maat.

Sinds 2012
CFX Digital About Us

De klantrelatie centraal

Onze eeuwige nieuwsgierigheid brengt ons en onze opdrachtgevers verder in het digitale tijdperk. Bij CFX staat een goede, langdurige relatie met de klant centraal. Daarom gaan wij soms net een stapje verder voor het perfecte eindproduct. We dagen elkaar uit om elke dag een beetje beter te worden en met de “alleen ga je sneller, samen kom je verder” mentaliteit hopen we een inclusieve werkgever te zijn voor ons team.

Sinds 2012

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier, of bel ons!

Stuur ons een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.