CFX Digital: jouw partner voor videoproductie in assen

VideoproductiE

Een bedrijfsvideo is niet meer weg te denken uit onze wereld. Niet gek, want met de opkomst van sociale media als TikTok en Instagram gaan we steeds meer kijken en minder lezen! Het is dus zaak om hier in je marketinguitingen rekening mee te houden, bijvoorbeeld met een bedrijfsvideo of videoproductie op maat! Hiermee geef je bijvoorbeeld een exclusief kijkje achter de schermen van het bedrijf en een blijvende impressie voor de kijker.

Bij de productie van jouw bedrijfsvideo komt veel bij kijken. Wat is de boodschap van de video? Wie of wat wil jij in beeld brengen? Als het gaat om videoproductie in Assen, dan ben je aan het juiste adres bij CFX Digital. Met ons enthousiasme en ervaring in videoproductie realiseren wij effectieve video’s om jouw doel te bereiken, in Assen en ver daar buiten! 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

New!

Lubbers Projects and Services

bedrijfsvideo

Bekijk project

Menso Menssupport

bedrijfsvideo

Bekijk project

Hoofdzaak Sterk door werk

bedrijfsvideo

Bekijk project

Pro Emmen

bedrijfsvideo

Bekijk project

De voordelen van videoproductie.

Doormiddel van eenvoudige en betrouwbare video’s vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf onder de bestaande en nieuwe klanten. Met een video is een boodschap overbrengen een stuk gemakkelijker en een bezoeker kan een video beter onthouden dan een stuk tekst op de website waar precies de dezelfde informatie te lezen valt. Je kan namelijk met videoproductie veel vertellen en laten zien aan de kijker, en dat in een korte tijd. Naast het vergroten van je online vindbaarheid geeft een videoproductie ook de mogelijkheid om op een ander handelswijze contact te leggen met je doelgroep.

Sinds 2012
aftermovie CFX digital

het concept van jouw bedrijfsvideo.

Voordat een video kan worden geproduceerd beginnen wij altijd met brainstormen. Een gesprek waarin we brainstormen helpt ons duidelijkheid te creëren wat er verteld moet worden met de video en voor wie deze bedoeld is. Tijdens deze brainstorm worden al jouw wensen en doelen voor de video vakkundig besproken om het project te kunnen starten. Bij een brainstorm komen diverse dingen aan bod. Denk hierbij aan de planning en de financiering van het project, het huren van mensen en als belangrijkste welk doel jouw video heeft. Ook wordt er besproken over hoe lang de video moet duren aangezien de video niet langer moet wezen dan dat het interessant is, je wilt de aandacht van de kijker namelijk behouden.

De opname van jouw bedrijfsvideo

Ongeacht wat de video gaat inhouden, zijn er bij videoproducties altijd veel handen nodig om het tot een krachtige video te brengen. Zodra we een beeld hebben gekregen over de video, is het tijd voor de opnames. In deze fase worden alle beelden op de gekozen locatie gefilmd. Ook worden er in deze fase de nodige voice-overs of andere geluidseffecten opgenome

CFX Digital Contact

Van montage naar eindproduct.

Nadat al het beeldmateriaal gefilmd is kunnen wij verder met de laatste fase: de montage van de video. Bij deze stap gaat ons team van experts de ruwe video’s op de juiste plekken zetten en voegen deze samen tot een geheel. Dit houdt in dat al het beeldmateriaal wordt bekeken en wordt beoordeeld. Zo kunnen wij op basis van het script en wat het best bij de klant past bepalen wat er wel en niet in de video terug komt. Het is namelijk belangrijk dat de video van begin tot eind interessant blijft voor de kijker. Wanneer er bepaalde logo’s moet terugkomen in de video kunnen wij deze ook verwerken. Hierbij let CFX wel op het kwaliteit van het bestand want hoe hoger de kwaliteit is van het bestand, hoe mooier deze terug komt in de video.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Benieuwd naar de stappen voor jouw video in Emmen? Vul het onderstaande formulier in & één van onze specialisten komt bij je terug. Zo gaan we de samenwerking aan om jouw bedrijf succesvol in beeld te brengen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.