Proces Trouwfilm

Benieuwd hoe jullie bruiloft tot een fantastische trouwfilm wordt gemaakt? Stap in het proces naar de uiteindelijke film van jullie trouwdag. Ontdek hoe wij jullie trouwdag vastleggen en welke stappen wij nemen om voor een unieke en geweldige trouwvideo. Van het eerste gesprek om de mogelijkheden te bespreken tot het filmen op de uiteindelijk dag van jullie onvergetelijke ceremonie! Wij nemen jullie mee in onze werkwijze en tillen jullie trouwfilm naar een hoger niveau.

Eerste ontmoeting

We starten het avontuur met een eerste gesprek, waarbij we samen de mogelijkheden doornemen. Hier bespreken we verwachtingen, stijlen en wat er mogelijk is. Het is ook een gelegenheid om elkaar te leren kennen, want vertrouwen is van belang om jullie grote dag perfect vast te leggen. Tijdens dit gesprek bespreken we verschillende opties voor jullie trouwdag. Wat denk je bijvoorbeeld van een uitnodigingsvideo die op een unieke wijze jullie bruiloft aankondigt aan alle gasten? Dit is slechts één van de vele manieren waarop we jullie dag extra bijzonder kunnen maken.

De bruiloft

Wanneer de grote dag eindelijk aanbreekt, zijn we aanwezig met twee camera’s om elk moment vast te leggen. Wij zijn er de hele dag bij om de voorbereidingen tot het grote moment vast te leggen vanuit verschillende perspectieven. Zowel de bruid als de bruidegom worden op deze wijze gefilmd vanaf begin tot eind. Voor ons draait het niet enkel om filmen; het gaat bij ons om het vastleggen van emoties en de liefde op een ontroerende wijze. Tijdens de ceremonie zorgen we voor alle voorbereidingen. De camera’s zijn geplaatst, de audio is gecheckt; we zijn klaar om elk moment vast te leggen. Door onze ervaring zijn wij onopvallend jullie speciale dag aan het vastleggen.

Bruidspaar

De montage

Na de fantastische bruiloft duiken we in het volgende hoofdstuk: de montage. Hier komen alle losse beelden samen om een prachtig verhaal te creëren. We nemen de tijd om de perfecte shots te selecteren, de juiste muziek erbij toe te voegen en de ceremonie naar voren te brengen als hoogtepunt van deze dag. Op deze wijze wordt jullie trouwdag meer dan een herinnering. En dan, slechts 14 dagen na jullie bruiloft, is het moment daar. Jullie ontvangen jullie trouwfilm! Nu is het aan jullie om de dag opnieuw te beleven. Uiteraard ontvangen jullie ook alle ruwe beelden van deze dag.

Droneshot Bruidspaar