Case

Wildlands

Client
Wildlands
What we do
Commercial
Year
2020

Wildlands Adventure Zoo ligt op de grens van Nederland en Duitsland in Europa. Dit park staat bekend om zijn focus op innovatie, dierenwelzijn en educatie. Dit nieuwe soort dierentuin zoomt in op hoe een dag eruit zou kunnen zien als een moderne dierentuin wordt gecombineerd met attracties die opvallen in een themapark.

UITDAGING

Hoewel het park nog jong is en snel groeit, was het er niet echt op gericht om het hele jaar door grote groepen schoolkinderen in hun park te krijgen. Er was een nieuwe strategie nodig om de besluitvormers binnen deze scholen geïnteresseerd te krijgen in Wildlands Adventure Zoo. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat er meer schoolreisjes worden besteed aan de Wildlands Adventure Zoo.

OPLOSSING

Ons creatieve team ging aan de slag en maakte afspraken met het team van Wildlands Adventure Zoo. Hoewel de traditionele manieren in andere gevallen nog steeds effectief bleken, dachten we dat traditionele advertenties niet geschikt zouden zijn voor een merk als Wildlands. In plaats van ons te concentreren op het doen van een campagne met zowel print als digitaal, gingen we volledig digitaal met een passende promotievideo die het verhaal sneller en met meer flair vertelde, passend bij de doelgroep. Scholen uit de hele Benelux bezoeken Wildlands Adventure Zoo en we zijn blij dat we nog steeds een partner zijn van dit geweldige innovatieve park.

Rey Rey’s Cocktails

bedrijfsvideo

Bekijk project

Promotiefilm hondsrug college

bedrijfsvideo

Bekijk project

NEXT LEVEL BEDRIJFSFILM

bedrijfsvideo

Bekijk project

Grenzeloos verraad

film

Bekijk project