Case

The Making Of: Het Innovatieplein Koningsdag Emmen 2024

Client
Greenwise campus
What we do
Documentaire
Year
2024

Op 27 april 2024 kwam de koning samen met zijn familie naar Emmen om Koningsdag te vieren. Één van de dingen die Emmen wilde uitlichten was Plastic Positivity. Hiervoor werd een plein ontworpen volledig gemaakt van biobased plastics.

Krachten gebundeld

In opdracht van de samenwerkende organisaties van het Plastic Positivity Plein maakten wij deze mini-docu. Een aantal weken lang hebben wij onder andere studenten, onderzoekers en ondernemers gevolgd. In deze documentaire zie je hoe deze partijen samen hun krachten hebben gebundeld voor een fantastisch eindresultaat: een plein volledig gemaakt van biobased plastics!

Uitdaging

Hoewel alle losse onderdelen van het plein al wekenlang in de maak waren, begon de echte bouw van het Plastic Positivity Plein pas twee dagen vóór Koningsdag. De wens van de klant was dat de mini-docu op Koningsdag te zien zou zijn. Door een goede samenwerking binnen het team hebben we ervoor kunnen zorgen dat de docu op tijd werd afgerond.

Het Plastic Positivity Plein is prachtig in beeld gebracht op Koningsdag en werd bekeken door meer dan 2.000.000 mensen! Iedereen die nieuwsgierig is geworden, heeft meteen een kijkje kunnen nemen op plasticpositivity.nl waar de mini-docu ook te bekijken is!

Lubbers Projects and Services

bedrijfsvideo

Bekijk project
Lubbers Projects and Services

Koningsdag in Emmen – 2024

aftermovies

Bekijk project

FLINTFEST 2024

aftermovies

Bekijk project

Menso Menssupport

bedrijfsvideo

Bekijk project
Menso Menssupport