Case

Rey Rey’s Cocktails

What we do
Bedrijfsvideo
Year
2023

Rey Rey’s Cocktails biedt persoonlijke cocktailworkshops aan huis en hiermee wil Reynard zich onderscheiden van de markt. Als het gaat om het meester worden van de kunst van het bereiden van de meest verrukkelijke cocktails, ben je bij Rey Rey’s Cocktails aan het juiste adres! Tijdens onze workshops krijg je niet alleen de basisvaardigheden onder de knie, maar ontdek je ook de geheime kneepjes van het vak voor het mixen van overheerlijke drankjes. Laat ons je meenemen op een smaakvolle reis door de wereld van cocktails, waarbij we niet alleen kennis delen, maar ook een onvergetelijke ervaring creëren. Maak van elke gelegenheid een feestelijke aangelegenheid met de unieke touch van Rey Rey’s Cocktails!

Heerlijke cocktails op locatie

Rey Rey’s Cocktails wil met een vette promotievideo de stappen zetten om zijn positie op de markt naar nieuwe hoogten te tillen. Wat overtuigt de klant meer dan een krachtige video die de unieke ervaring perfect in beeld brengt? In nauwe samenwerking zijn we aan de slag gegaan om een prachtige video te creëren, die ook naadloos aansluit bij de unieke diensten van het bedrijf.

De ultieme cocktail beleving

Samen hebben we gebrainstormd over de optimale strategie om het bedrijf goed in de markt te zetten, zodat er zoveel mogelijk uit de video wordt gehaald. Al snel kwamen we tot het besluit dat de promovideo de ultieme beleving van zijn gasten optimaal moet vastleggen. Daarom hebben wij een perfecte locatie gevonden en een enthousiaste groep mensen verzameld die deelnamen aan de workshop voor de video. De avond was niet alleen buitengewoon gezellig, maar heeft ook geresulteerd in een promotiefilm die precies weergeeft wat we voor ogen hadden. Check de video om het vette resultaat van deze workshop te zien. Proost!

Awakened Women

muziekvideo

Bekijk project
Awakened Women

Lubbers Projects and Services

bedrijfsvideo

Bekijk project
Lubbers Projects and Services

The Making Of: Het Innovatieplein Koningsdag Emmen 2024

documentaire

Bekijk project

Koningsdag in Emmen – 2024

aftermovies

Bekijk project