Case

Pro Emmen

Client
Pro Emmen
What we do
Bedrijfsvideo
Year
2023

Ontdek de vele mogelijkheden van Pro Emmen voor beroepsgericht onderwijs! De school maakt de ideale overgang van de theorie naar de praktijk, om hun leerlingen voor te bereiden op een succesvolle en veelbelovende toekomst. Gevestigd in Emmen, staat Pro Emmen bekend om hun innovatieve en unieke manier van onderwijzen. Daarnaast zetten ze zich in voor de persoonlijke ontwikkeling, zodat hun leerlingen de kans krijgen om het meeste uit zichzelf te halen.

Dynamisch PraktijkOnderwijs

Pro Emmen wil graag hun manier van onderwijzen in beeld brengen om leerlingen te inspireren. De leerlingen krijgen veel meer dan slechts de theoretische kennis. Ze worden daarom actief betrokken bij praktische ervaringen en real-life projecten die relevant zijn voor hun gekozen vakgebied. Of het nu gaat om techniek, zorg, ICT, of een andere discipline. Pro Emmen biedt een actieve leeromgeving waar leerlingen hun vaardigheden verbeteren en direct toepassen in de praktijk. Daarnaast hecht Pro Emmen veel waarde aan individuele begeleiding en persoonlijke groei. Docenten en mentoren staan klaar om de leerlingen ook te ondersteunen, te motiveren en te inspireren. De school creëert een stimulerende en inclusieve sfeer waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar volledige potentieel te benutten.

Pro Emmen in een nieuw licht

Aan ons de taak om Pro Emmen in een nieuw licht te zetten, waardoor hun specialiteiten duidelijk naar voren komen. We hebben de camera’s gepakt en zoveel mogelijk activiteiten op beeld gelegd om een goed beeld van de verschillende lesprogramma’s te creëren. Om daarna de beelden bij elkaar te zetten in een passend verhaal. Daarom staat de leerling in de hoofdrol van de video, want op deze manier kan de toekomstige leerling zich ook beter inbeelden hoe ze daar opgeleid worden. Als gevolg gaat de video in een rap tempo door de verschillende mogelijkheden van Pro Emmen met daarbij passende storytelling. Uiteindelijk hebben wij een vlotte, maar ook visueel aantrekkelijke video gecreëerd waar we trots op mogen zijn.

Koningsdag in Emmen – 2024

aftermovies

Bekijk project

FLINTFEST 2024

aftermovies

Bekijk project

Uitfestival Emmen

aftermovies

Bekijk project
Uitfestival Emmen shot

Menso Menssupport

bedrijfsvideo

Bekijk project
Menso Menssupport