Case

NEXT LEVEL BEDRIJFSFILM

Client
BMTec
What we do
Bedrijfsvideo
Year
2022

BMTEC is dé marktleider in het lasersnijden van kunststoffen. Bij BMTEC begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk het is om voortdurend te blijven innoveren, altijd een stap vooruit te denken en het uiterste te halen uit elke uitdaging die op hun pad komt. BMTEC biedt oplossingen op het gebied van kunststoffen aan zowel nationale als internationale bedrijven, en hun hoogwaardige halffabricaten vinden hun weg over de hele wereld.

CUtwise onder de aandacht

Na een aantal succesvolle samenwerkingen besloot BMTEC opnieuw in zee te gaan met CFX Digital. De eigenaar, Bakschik Martirosian, had een ambitieuze visie voor hun tak CUTWISE: het in beeld brengen van hun sterkte punten, oftewel USP’s, om zich op deze manier te onderscheiden van de concurrentie in deze bedrijfstak. Kortom, BMTEC streefde naar een ‘Next Level’ onthulling van hun innovaties. En zo gingen wij met enthousiasme aan de slag voor BMTEC!

Krachtige Dronebeelden

Er waren een aantal punten die naar voren moesten komen in de video. Het moest een korte en krachtige video worden, maar ook moesten alle Unique Selling Points naar voren komen en een echte “wow-factor” uitstralen. Dit was voor ons een duidelijke reden om opnieuw samen te werken met “The Dutch Drone Gods.” Deze FPV-dronepiloten behoren tot de besten van Nederland en weten als geen ander hoe ze de essentie van een locatie kunnen vangen in een korte, krachtige video.

Na een creatieve brainstormsessie waren we helemaal klaar om aan de opnames te beginnen. Het resultaat van onze inspanningen vind je hierboven, en we zijn ervan overtuigd dat het je zal verbazen en inspireren. Laat je meeslepen door de magie die “The Dutch Drone Gods” hebben vastgelegd en ontdek zelf hoe we met passie en vakmanschap jouw ruimte tot leven kunnen brengen.

FLINTFEST 2024

aftermovies

Bekijk project

Uitfestival Emmen

aftermovies

Bekijk project
Uitfestival Emmen shot

Menso Menssupport

bedrijfsvideo

Bekijk project
Menso Menssupport

Hoofdzaak Sterk door werk

bedrijfsvideo

Bekijk project
Hoofdzaak Sterk door Werk