Case

Menso Menssupport

Client
Menso
What we do
Bedrijfsvideo
Year
2023

Menso opent deuren voor velen door middel van veelzijdige ondersteuning via Menssupport. De naam spreekt uiteraard voor zich: ze wijden zich toe aan het ondersteunen van mensen. Hun missie is om te streven naar een samenleving waarin iedereen de mogelijkheid heeft om actief deel te nemen aan het arbeidsproces. Ze slaan de handen ineen met diverse ondernemers in Oost-Drenthe om passende werkplekken te creëren. Ontdek de impact van Menssupport in de krachtige video en laat je inspireren!

Een Passende Werkplek

Niet iedereen kan vanzelfsprekend volledig deelnemen aan de samenleving. Daarom legt Menso de focus op het begeleiden van jongeren op hun weg terug naar school of richting een passende baan. Zij bieden uitgebreide ondersteuning aan werkzoekenden, waarbij ze worden begeleid om zich optimaal te ontwikkelen en de juiste route te vinden naar een geschikte werkplek. Menso is een belangrijke schakel tussen werkzoekenden en werkgevers in de regio, die op zoek zijn naar geschikte kandidaten om openstaande vacatures te vervullen. Daarnaast staan ze ondernemers bij met financiële uitdagingen en bieden ze een helpende hand om hun zakelijke doelen te verwezenlijken. Menso staat klaar voor het creëren van kansen en het ondersteunen van individuen op verschillende niveaus binnen de gemeenschap.

Menssupport in beeld!

Deze samenwerking met Menso is slechts één van de vele projecten waar we met trots aan werken. Met krachtige videobeelden brengen we hun inspirerende verhaal naar voren, waarbij we specifiek de nadruk leggen op de impact die zij hebben voor de gemeenschap. We hebben voor deze stijl gekozen met als doel niet slechts een verhaal te vertellen, maar het werkelijk tot leven te brengen. In samenwerking met Menso zorgen we ervoor dat hun unieke karakter op een unieke wijze wordt vastgelegd. De sfeer van de organisatie staat centraal binnen de video die we hebben gemaakt!

Lubbers Projects and Services

bedrijfsvideo

Bekijk project
Lubbers Projects and Services

The Making Of: Het Innovatieplein Koningsdag Emmen 2024

documentaire

Bekijk project

Koningsdag in Emmen – 2024

aftermovies

Bekijk project

FLINTFEST 2024

aftermovies

Bekijk project