Case

Menso Menssupport

Client
Menso
What we do
Bedrijfsvideo
Year
2023

Menso opent deuren voor velen door middel van veelzijdige ondersteuning via Menssupport. De naam spreekt uiteraard voor zich: ze wijden zich toe aan het ondersteunen van mensen. Hun missie is om te streven naar een samenleving waarin iedereen de mogelijkheid heeft om actief deel te nemen aan het arbeidsproces. Ze slaan de handen ineen met diverse ondernemers in Oost-Drenthe om passende werklekken te creëren. Ontdek de impact van Menssupport in een krachtige video en laat je inspireren!

Een Passende Werkplek

Niet iedereen kan automatisch volledig deelnemen aan de samenleving. Daarom legt Menso de focus op het begeleiden van jongeren op hun weg terug naar school of richting een passende baan. Zij bieden uitgebreide ondersteuning aan werkzoekenden, waarbij hun worden begeleid om zich optimaal te ontwikkelen en de juiste route te vinden naar een geschikte werkplek. Als cruciale schakel fungeert Menso tussen werkzoekenden en werkgevers in de regio, die op zoek zijn naar geschikte kandidaten om openstaande vacatures te vervullen. Daarnaast staan ze ondernemers bij die kampen met financiële uitdagingen en bieden ze een helpende hand om hun zakelijke doelen te verwezenlijken. Menso is toegewijd aan het creëren van kansen en het ondersteunen van individuen op diverse niveaus binnen de gemeenschap.

Menssupport in beeld!

Deze samenwerking met Menso is slechts één van de vele projecten waar we aan werken. Met krachtige videobeelden brengen we hun inspirerende verhaal naar voren, waarbij we specifiek de nadruk leggen op de impact die zij hebben op individuen en de gemeenschap. We hebben voor deze stijl gekozen met als doel niet slechts een verhaal te vertellen, maar het werkelijk tot leven te brengen. In samenwerking met Menso zorgen we ervoor dat hun unieke karakter op een passende wijze wordt vastgelegd. We streven ernaar de betrokkenheid te vergroten terwijl we daarnaast de essentie van Menssupport op doeltreffende wijze in beeld brengen.

FLINTFEST 2024

aftermovies

Bekijk project

Uitfestival Emmen

aftermovies

Bekijk project
Uitfestival Emmen shot

Hoofdzaak Sterk door werk

bedrijfsvideo

Bekijk project
Hoofdzaak Sterk door Werk

Flintfest 2023

aftermovies

Bekijk project
Flintfest