Case

Hoofdzaak Sterk door werk

Client
Sterk door werk
What we do
Bedrijfsvideo
Year
2023

De organisatie Sterk door Werk zet zich in voor de duurzame inzetbaarheid van mensen met een psychische kwetsbaarheid. In samenwerking met diverse organisaties streven zij ernaar om inclusieve werkplekken te ontwikkelen. Door het delen van inspirerende verhalen, tonen zij waar de organisatie voor staan. Haar doel is het bevorderen van een veerkrachtige, inclusieve samenleving waarin mensen met een psychische kwetsbaarheid actief mee kunnen doen. Sterk door Werk streeft naar het behouden van werkgelegenheid voor deze groep en deelt kennis over re-integratie.

Duurzame samenleving creëren

Sterk door Werk zet zich in voor een samenleving waarin aandacht voor mentale gezondheid normaal is. Zij zien werk als een vorm van medicijn en willen het taboe rond de mentale gezondheid doorbreken. Door dit te doen, willen zij niet alleen meer bewustzijn creëren, maar ook een omgeving te stimuleren waarin mensen vrijuit kunnen praten over hun mentale welzijn. Zo willen zij de kansen vergroten voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Het inspirerende verhaal

Om de missie beter onder de aandacht te brengen bij het publiek, hebben zij ons gevraagd om een gave video te produceren. Tijdens gezamenlijke brainstormsessies hebben wij, samen met Sterk door Werk, gezocht naar de meest effectieve manier om hun verhaal en boodschap over te brengen. Het resultaat? Deze video die het inspirerende verhaal vertelt van Sterk door Werk.

The Making Of: Het Innovatieplein Koningsdag Emmen 2024

documentaire

Bekijk project

Koningsdag in Emmen – 2024

aftermovies

Bekijk project

FLINTFEST 2024

aftermovies

Bekijk project

Menso Menssupport

bedrijfsvideo

Bekijk project
Menso Menssupport