Case

Hoofdzaak Sterk door werk

Client
Menso
What we do
Bedrijfsvideo
Year
2023

Het convenant Sterk door Werk zet zich in voor de duurzame inzetbaarheid van mensen met een psychische kwetsbaarheid. In samenwerking met diverse organisaties streven ze ernaar om inclusieve werkplekken te ontwikkelen. Door inspirerende verhalen te delen over de kracht van werk, laten ze zien waar ze voor staan. Met als doel het bevorderen van een mentaal veerkrachtige, inclusieve samenleving waarin mensen met een psychische kwetsbaarheid actief deelnemen. Sterk door Werk wil de werkgelegenheid voor deze groep behouden en deelt kennis over duurzame re-integratie.

Duurzame samenleving creƫren

In hun streven naar een samenleving waarin aandacht voor mentale gezondheid vanzelfsprekend is, pleit Sterk door Werk voor het beschouwen van werk als een vorm van medicijn. Ze geloven in het normaliseren van mentale gezondheid, waarbij taboes en stigma’s worden doorbroken. Door deze obstakels weg te nemen, hopen ze niet alleen het bewustzijn te vergroten, maar ook een samenleving te bevorderen waarin openheid over mentale gezondheid gestimuleerd wordt, zowel op de werkvloer als in de bredere maatschappij. Op deze manier willen ze de kansen vergroten voor mensen met een psychische kwetsbaarheid .

Het inspirerende verhaal

Om de zichtbaarheid van hun missie te vergroten, hebben ze CFX Digital ingeschakeld om een passende video te produceren. In gezamenlijke brainstormsessies hebben wij, samen met Sterk door Werk, nagedacht over de meest effectieve manier om hun verhaal en boodschap naar buiten te brengen. Deze video vormt uiteindelijk het resultaat van deze samenwerking, waarin we met beelden het inspirerende verhaal van Sterk door Werk vertellen.

FLINTFEST 2024

aftermovies

Bekijk project

Uitfestival Emmen

aftermovies

Bekijk project
Uitfestival Emmen shot

Menso Menssupport

bedrijfsvideo

Bekijk project
Menso Menssupport

Flintfest 2023

aftermovies

Bekijk project
Flintfest