Case

Awakened Women

Client
Christel Peters
What we do
Muziekvideo
Year
2024

Op 6 juni 2024 bracht Christel Peters haar nieuwe lied ‘Awakened Women’ uit. Het was haar droom om voor deze eerste single van haar nieuwe album een professionele muziekvideo te maken. Wij kregen de kans om haar droom te realiseren en hebben de beelden geschoten, bewerkt en omgetoverd tot een eindresultaat waar we trots op mogen zijn. Bekijk de videoclip hieronder!

Op zoek naar de perfecte video agency

Om haar droom werkelijkheid te maken, was Christel Peters op zoek naar een professionele en ervaren video agency. Dankzij een kleine subsidie werd het mogelijk om daadwerkelijk een video agency in te schakelen die aan de eisen voldeed. Via-via en na het bekijken van ons portfolio kwam ze bij ons terecht!

Creatieve samenwerking

Christel Peters nam contact met ons op en we gingen met elkaar om de tafel. We luisterden naar het nieuwe nummer en hebben samen gebrainstormd wat ze wilde overbrengen in de videoclip. Op basis van deze twee aspecten kozen we Kasteel Olt Stoutenburght als perfecte locatie en creëerden we een setting die aansloot op haar wensen.

We hebben dit project samen mogen uitvoeren met DOP en colorist Robert Schepers en 2nd camera Wim van der Glas. Dit resulteerde in een fantastische samenwerking en daarmee een prachtig eindresultaat voor het nieuwe nummer ‘Awakened Women’.

Lubbers Projects and Services

bedrijfsvideo

Bekijk project
Lubbers Projects and Services

The Making Of: Het Innovatieplein Koningsdag Emmen 2024

documentaire

Bekijk project

Koningsdag in Emmen – 2024

aftermovies

Bekijk project

FLINTFEST 2024

aftermovies

Bekijk project
Carnaval Flintfest Emmen