CFX Digital: jouw partner voor videoproductie in groningen

Videoproductie Groningen

Een bedrijfsvideo is uit deze wereld niet meer weg te denken. Dat is natuurlijk niet zo vreemd, want met een video behoudt je de focus van de kijker veel beter dan met een foto of tekst waar dezelfde informatie wordt verteld. Bij een videoproductie kan je bijvoorbeeld denken aan een bedrijfsvideo, waarmee je een exclusieve kijk achter de schermen kan krijgen van het bedrijf en een blijvende impressie achterlaat voor de kijker.

Je bent bij CFX Digital op de juiste plek als het gaat om videoproductie in Groningen.
CFX Digital produceert met alle plezier uw video. Met ons enthousiasme en ervaring in videoproductie realiseren wij effectieve video’s om jouw doel te bereiken, in Groningen en omstreken!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

de eerste fase van productievideo

Pre-productie:
Om een video te kunnen produceren is als eerste stap het beginnen met brainstormen waarin alle doelen voor de video worden besproken. In de brainstorm worden ook al jouw wensen vakkundig meegenomen. Welk doel en boodschap jouw video heeft is in dit geval het belangrijkste waar over nagedacht wordt. Ook wordt er besproken over de planning en de financiering van het project en het huren van mensen die er misschien nodig zijn voor het maken van de video.

Sinds 2012

De tweede fase van productievideo

Videoproductie:
Er zijn, ongeacht wat de video gaat inhouden, bij videoproducties altijd veel handen nodig om het tot jouw perfecte video te brengen. Zodra we een beeld hebben gekregen over de video die we gaan maken, is het tijd voor de opnames. Alle beelden worden in deze fase gefilmd op de gekozen locatie. Naast het filmen van de beelden, nemen we in deze fase ook de nodige voice-overs of andere geluidseffecten op.

de derde fase van productievideo

Postproductie:
Wanneer al het beeldmateriaal is gefilmd, kunnen wij beginnen met de laatste fase: de montage van de video. Ons team van experts gaan bij deze stap het ruwe beeldmateriaal op de juiste plekken zetten en voegen deze beelden samen zodat het een geheel wordt. Al het beeldmateriaal wordt inhoudelijk door ons bekeken en beoordeeld. Dit doen wij op basis van het script en wat het best bij de klant past. Zo kunnen wij bepalen wat er in de video wel en niet terug komt. De reden hiervoor is omdat het belangrijk is dat de video voor de kijker interessant blijft van begin tot eind. Wanneer er in de video bepaalde logo’s terug moeten komen kunnen wij deze ook verwerken. Er wordt door CFX wel gelet op het kwaliteit van het bestand, want als de kwaliteit van het bestand hoger is, komt deze mooier terug in de video.

CFX Digital About Us

de voordelen van videoproductie.

Met behulp van betrouwbare en eenvoudige video’s kan je gemakkelijk onder de bestaande en nieuwe klanten de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten. Een video is voor een bezoeker veel beter bij te blijven dan een afbeelding of een stuk tekst op de website waar exact de dezelfde informatie valt te lezen. Er kan met een videoproductie in een korte tijd veel worden verteld en laten zien.

aftermovie CFX digital

Vrijblijvende informatie aanvragen

Benieuwd naar de stappen voor jouw bedrijfsvideo in Groningen? Vul het onderstaande formulier in & één van onze specialisten komt bij je terug. Zo gaan we de samenwerking aan om jouw bedrijf succesvol in beeld te brengen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.