CFX Digital: jouw partner voor animatievideo’s

Animatievideo Emmen

Je ziet het steeds vaker voorbij komen: animatievideo’s. Het is een geweldige methode om de kijker te overtuigen of tot actie te zetten. Ben jij op zoek naar enthousiaste experts op het gebied van animatievideo’s die voor jou deze animaties kan realiseren? Dan ben je bij CFX Digital aan het juiste adres. CFX Digital streeft ernaar om voor jou een krachtige animatie te creëren die jouw product of dienst helder kunnen uitlichten en wat impact maakt op de kijker. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Animatievideo maken

Een animatievideo is in principe een reeks tekeningen die achter elkaar zijn gezet in frames, en uiteindelijk wordt gepresenteerd als een filmbeeld waardoor de tekeningen lijken te bewegen. Op dezelfde manier als wanneer je vroeger op kladjes ging tekenen en vervolgens al deze kladjes snel achter elkaar bladerde. Alles wat in een animatievideo in beeld komt, denk aan decoraties of personages, worden volledig digitaal ontworpen. Een animatievideo is eigenlijk een videoproductie waar dus geen camera’s voor nodig zijn. Hierdoor hoef je er ook geen opnamedagen voor te reserveren.

Door de flexibiliteit van een animatievideo kan je op diverse manieren de kijker overtuigen of juist aanzetten tot actie. Wanneer je een animatie video maakt heb je eindeloze mogelijkheden. Je hebt namelijk alles zelf in handen. Door de eindeloze mogelijkheden van een animatievideo kan jij zelf bepalen hoe jij je animatie wilt neerzetten en hoe je het uitstraalt.

exterior 3d visualisation

Voordelen van een animatievideo

Afhankelijk van de situatie en welk doel je hebt met de video, brengt een animatievideo diverse voordelen met zich mee. Dit is afhankelijk van de situatie en welk doel je hebt met de video.

Een animatievideo is een perfect middel om de kijker binnen enkele seconden te inspireren, iets te laten begrijpen of juist om ze aan te wakkeren. Er kan namelijk veel worden verteld of laten zien in een korte tijd. 

Animatievideo’s worden dan ook steeds vaker ingezet om diverse informatie of lastige onderwerpen duidelijk aan de kijker uit te kunnen leggen. Hierdoor kan de boodschap die je wilt benadrukken met je animatievideo beter blijven hangen bij de kijker. Naast het benadrukken van een boodschap is het ook een perfect middel om laten zien dat jij de specialist bent op jouw gebied waardoor je vertrouwen op bouwt bij de klant. Wat ook een fijn voordeel is aan een animatievideo is dat het over het algemeen minder prijzig is dan videoproductie.

CFX digital What we do

Animatievideo’s van CFX Digital.

Het eerste wat CFX Digital doet tijdens het maken van een animatievideo, bijvoorbeeld in Emmen, is samen met jou om tafel gaan waarbij wij jouw wensen en het doel van de video bespreken. Wat voor type stijl wordt de video, wat voor verhaal ga je vertellen, of waar ga je deze video inzetten? Na het oriënteren en het concept van de video uitwerken kunnen wij een script maken waarin we concreet uitwerken wat er in beeld gaat komen en wat er tijdens de animatievideo verteld wordt.

Benieuwd naar de stappen voor jouw animatievideo in Emmen?
Neem vrijblijvend contact op, we vertellen je graag meer!

aftermovie CFX digital

Vraag vrijblijvend informatie aan

Benieuwd naar de stappen voor jouw video in Emmen? Vul het onderstaande formulier in & één van onze specialisten komt bij je terug. Zo gaan we de samenwerking aan om jouw bedrijf succesvol in beeld te brengen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.