Case

Festivalseizoen De Organisatoren

Client
De Organisatoren
What we do
Aftermovies
Year
2024

In opdracht van De Organisatoren is CFX het afgelopen festivalseizoen aanwezig geweest bij Beachfestival Ermerstrand, C’est La Vie By Night en Gouden Pijl By Night om aftermovies en andere social media content te maken.

Beachfestival Ermerstrand

Het eerste festival vond plaats op 19 en 20 juli in Erm, bij Beachfestival Ermerstrand. Op de mainstage en de house/techno stage zorgden artiesten zoals Broederliefde, Jebroer, LEYO en René Karst voor een groot succes.

same-day-edit

Na het filmen van de beelden op vrijdagavond zijn we direct op dezelfde locatie aan de slag gegaan met het maken van een recap. Deze video is zaterdagnacht hierdoor meteen op de social media van Beachfestival Ermerstrand geplaatst. Dit was een belangrijk onderdeel van de strategie om de kaartverkoop voor zaterdag te stimuleren. Ontdek de aftermovie hieronder.

C’est La Vie By Night

Na Beachfestival Ermerstrand op vrijdag en zaterdag, was het weekend vol feest nog niet voorbij: op zondag 21 juli was C’est La Vie By Night aan de beurt! Met meer dan 50 artiesten verdeeld over vier verschillende podia, stond Emmen wéér op zijn kop.

Ook na dit festival was het cruciaal dat wij snel aan de slag gingen met het maken van de aftermovie. Een week later stond namelijk het plein van Emmen opnieuw vol voor Gouden Pijl By Night. Deze aftermovie werd die week ingezet in een online advertentiecampagne om meer bezoekers aan te trekken. Bekijk de video hieronder!

Fit-for-platform content

Naast dat de video content snel afgemaakt moest worden, was het ook belangrijk dat de content fit-for-platform werd gemaakt voor alle evenementen. Dit betekent dat de content voor ieder social media platform op maat wordt gemaakt. Fit-for-platform content levert verschillende voordelen op, zoals hoogwaardige content in het juiste formaat en het is geoptimaliseerd voor iedere doelgroep.

Gouden Pijl By Night

Een week later stonden we opnieuw op het Raadhuisplein om ook Gouden Pijl By Night bij te wonen. Wederom met fantastische artiesten en op ieder podium een te gekke sfeer. Op het Radio Continu podium was er een doorlopend programma met onder andere John de Bever, Ammer en Mooi Wark. Op het Raadhuisplein stonden er twee podia: op het ene podium vervulden Woodpeckers, Martijn Westerbrink en The New Now de hoofdrol. Het grootste podium vierde feest met onder andere Mental Theo, Stuk TV en Christian D. Bekijk de aftermovie hieronder!

Ook eigen video content?

Al met al heeft De Organisatoren Emmen fantastisch op de kaart gezet met meerdere topfestivals. Wij van CFX hebben met het maken van same-day-edits en fit-for-platform content ons steentje weer bijgedragen. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of wil je meer informatie over same-day-edits of fit-for-platform content? Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

InDiv

bedrijfsvideo

Bekijk project
Team van InDiv aan het vergaderen

Nieuwe leeuw wildlands

bedrijfsvideo

Bekijk project
Leeuw Wildlands

Awakened Women

muziekvideo

Bekijk project
Awakened Women

Lubbers Projects and Services

bedrijfsvideo

Bekijk project
Lubbers Projects and Services