Blog

‘Grenzeloos Verraad’ maakt kans op een Gouden Kalf. Binnenkort te zien op Netflix

De oorlogsfilm ‘Grenzeloos Verraad’, die zich in Drenthe afspeelt, maakt kans op een Gouden Kalf. Het is de meest prestigieuze onderscheiding in de filmwereld.

De video agency, die zich bezighoudt met de Gouden Kalf competitie, heeft producent Zuid Oost Drenthe Film uitgenodigd de film voor 31 mei in te schrijven voor de competitie. Na de succesvolle landelijke vertoning is Grenzeloos Verraad , geregisseerd door Thomas Nauw uit Emmen, vanaf juli te zien op Netflix. Ook wordt de film uitgebracht op Blu-ray & DVD.

Nederlands Film Festival

De winnaars van de Gouden Kalveren 2023 worden op vrijdag 29 september bekendgemaakt. Het Gouden Kalf, de Grote Prijs van de Nederlandse Film, wordt sinds 1981 jaarlijks uitgereikt aan onder meer de beste Nederlandse filmmakers, scenarioschrijvers, producenten en acteurs. De uitreiking vindt plaats tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht.

  • Behind the scenes

    Grijp de Aandacht met Vette Video’s op Social Media

    Lees blog