fbpx
3D Animatie en Visual Effects

Hier vind je enkele van de projecten die CFX Squad in het verleden heeft gedaan. Visuele effecten is de eerste specialisatie die CFX Squad ontwikkelde nadat het bedrijf werd gestart en is nog altijd een van de belangrijkste aspecten van het bedrijf.

Architecture Visualisation Exterior

3D Interior and Exterior Visualisatie

Wij zorgen ervoor dat uw plannen tot leven komen voordat het is gebouwd! 3D-plattegronden, industriële visualisaties en 3D VR-walkthroughs zijn ook diensten die we aanbieden. Neem contact met ons op als je denkt dat we hebben wat je nodig hebt.

Animation and Visual Effects

Animatie en Visual Effects

Van werken aan geanimeerde series tot het doen van VFX-werk voor bekroonde blockbusters; we hebben het allemaal gedaan. Ons getalenteerde VFX-team is gespecialiseerd in het maken van infographics, 2D- en 3D-animaties, visuele effecten en 2D- en 3D-visualisaties van vandaag en morgen.

Ident 3D Amsterdam Good Cookies

3D Product/Modeling and idents

Van auto’s tot headsets, CFX Squad heeft het gemodelleerd en ideeën voor klanten over de hele wereld zichtbaar gemaakt. CFX heeft in het verleden idents en bedrijfslogo’s ontwikkeld voor een grote verscheidenheid aan klanten en blijft in de toekomst de creatieve grenzen verleggen.

We bieden hoogwaardige, fotorealistische 3D-visualisatiediensten tegen betaalbare prijzen.

CFX Squad vestigt de aandacht op elk detail in het project om aan uw verwachtingen te voldoen en u tevreden te stellen met de resultaten. Op regelmatige basis werkt CFX samen met architecten, interieurontwerpers, woningbouwers en fabrikanten van over de hele wereld. De artiesten die voor CFX Squadron werken, brengen de ideeën van de klant meestal in realiteit, maar we staan ​​ook open om u te helpen bij het ontwikkelen en beheersen van het ontwerp. Het prijzenstelsel van CFX Squad is eenvoudig en u kunt de geschatte kosten zelf evalueren, maar neem alstublieft contact met ons op om het individueel voorbereide aanbod te krijgen en bespreek de details van uw 3D-project.

Enkele van onze diensten

  • 3D-modellering
  • 3D-productweergave
  • 3D-plattegronden
  • 3D exterieurvisualisaties
  • 3D-interieurvisualisaties
  • 3D industriële visualisaties
  • 3D-animaties
  • 3D VR-walkthrough

Dit is niet alles, dus als je wilt weten of we iets specifieks kunnen doen, kom dan bij ons terecht!