fbpx

Uw volgende geoptimaliseerde website bouwen of een virtual reality-oplossing maken voor uw behoeften.

Virtual Reality HTC Vive

Virtual Reality Application

Van het maken van een virtueel cabinemenu van een nieuwe truck voor e-Learning tot een virtuele rondleiding door uw nieuwe kantoor. CFX Squad heeft het eerder gedaan en vindt het heerlijk om het samen met jou opnieuw te doen. CFX gebruikt de nieuwste versies van game-engines, een 360-camera setup of wat dan ook nodig om de klus te klaren.

Webdesign CMS SEO

Web Development

Elk bedrijf heeft een webpagina nodig die zijn potentiële klanten uitnodigt om contact met hen op te nemen. Een passende look die de bezoeker vertelt wie het bedrijf is en waar ze voor staan. CFX ontwikkelt websites die deze vakjes aankruisen terwijl ze SEO geoptimaliseerd zijn en technisch in orde zijn.

Unreal Engine 4 Visualisation

Research and Development

Voor de mensen in de voorhoede van de ontwikkeling van de nieuwste technieken in nieuwe media, virtual reality en 2D- en 3D-animatie. CFX Squad is gespecialiseerd in het samenwerken met u om de volgende grote stap in uw vakgebied te vinden. We werken ook graag met engines zoals de Unreal ™ Engine om eenvoudig te gebruiken applicaties te ontwikkelen die op uw behoeften zijn afgestemd. Voor bedrijven en klanten die niet bang zijn om te innoveren.

CFX Squad zijn de nieuwe media-rebellen die weten wat de bezoeker en potentiële koper van morgen vraagt.

Integratie van Virtual Reality en het bouwen van een website specifiek voor zaken als sociale media en marketingcampagnes is iets waar de meeste bedrijven van dromen. CFX probeert die droom waar te maken door eerlijke en concurrerende prijzen te hanteren voor hun werk, terwijl ze toch de best mogelijke manier kunnen blijven doen. Geen enkel bedrijf of campagne zou moeten werken zonder een speciale website en CFX Squad heeft de ervaring om aan uw behoeften op de internet-snelweg te voldoen. Aan de andere kant hebben we Virtual Reality. Een nieuwe vorm van dingen zien zoals je die nog nooit eerder hebt meegemaakt. Met het juiste gebruik van deze verbazingwekkende nieuwe vorm van technologie kan uw idee een virtuele realiteit worden. -Woordspeling bedoeld.