fbpx


Gezien de recente ontwikkelingen in de wereld zit een steeds groter aantal mensen thuis. Bedrijven als Netflix, Thuisbezorgd en gameontwikkelaars als EA en Ubisoft zullen hier flink van profiteren. Een groot deel van de consumenten van deze merken zijn ook uw toekomstige leerlingen. Maar als uw leerlingen niet naar de school komen om uw school te leren kennen, hoe bereikt u ze dan?  Scholen worden door deze pandemie verplicht om het moderniseringsproces te versnellen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk deze modernisering is om de aansluiting met toekomstige leerlingen te houden en zo te zorgen dat uw school niet 3-0 achterstaat bij de concullega’s.
Bij CFX Digital hebben we specialisten in digitale marketing, videomakers en animators. We hebben bijvoorbeeld merken van 0 naar 100.000 volgers gebracht binnen een maand op TikTok en helpen landelijk innoverende scholen en universiteiten om aansluiting te vinden met de doelgroep op de digitale platformen.
Dit is hét moment om met een gespecialiseerd agency te sparren over hoe we in tijden van verandering voorop kunnen lopen in plaats van achter de feiten aan lopen en de connectie met de leerling van morgen te verliezen.
 
Dit zijn een aantal van onze klanten en we zouden het heel tof vinden om uw school toe te voegen aan deze rij:


Verstuur ons een bericht via het onderstaande contact formulier. We zullen u nergens mee spammen en  alleen benaderen voor het inplannen van een online call. Geen addertjes onder het gras, helemaal gratis. Laten we samen uitzoeken hoe we de toekomst van morgen vandaag al voor u kunnen gaan uitzoeken.

[contact-form-7 404 "Not Found"]