fbpx

We hebben online gewerkt vanaf de opkomst van YouTube tot nu

Met ervaring in het -succesvol- werken op Instagram, YouTube en Twitch hebben wij van CFX bewezen experts te zijn in nieuwe media. We weten dat merken en bedrijven willen én moeten aansluiten op de eisen van hun doelgroep om content waarde te geven. En laat dat net zijn waar CFX Squad excelleert. Wij kunnen klanten direct verbinden aan ons eigen talent en andere influencers waar wij in het verleden mee hebben gewerkt. Dit sterke netwerk van influencers maakt ons een uniek digitaal bureau dat over de knowhow en contacten beschikt om de grootste merken te koppelen aan de best passende influencer voor de klus. En dat alles binnen een redelijke prijs.

0

Views in total

Prankster John

Aarthos

Aarthos is één van de makers achter het kanaal Prankster en is daarmee één van de grootste namen uit YouTube Nederland en België. Onlangs startte hij zijn persoonlijke vlogkanaal waar hij op leuke en energieke wijze zijn leven deelt met zijn vriendin Marlena en honden Gucci en Pablo. Met een brede jonge doelgroep en zo’n 300.000 tot 500.000 kijkers per maand heeft Aarthos alles wat een merk of bedrijf kan zoeken om de jongeren van nu te bereiken.

Ruben sibma MMA

Ruben Sibma

Ruben Sibma is een Nederlandse MMA vechter wonend in Zweden waar hij zijn eigen gym heeft. Ruben is een groot Nederlands MMA talent en groeit enorm op Instagram. Ruben heeft een brede jonge doelgroep die zich interesseert in sport, gezondheid, vechtsport en fitness. Met een gevecht in augustus op het programma tegen influencer en MMA vechter Samuel Ericsson staat Ruben aan de vooravond van zijn doorbraak op Instagram en de MMA scene. Volg zijn avonturen op: www.instagram.com/the_killer_chameleon/

Hugo

Hugo

Hugo is een van Nederlands jonge talenten op Instagram en YouTube. Met zijn leuke en grappige vlogs trekt hij jonge tieners naar zijn social kanalen en laat hij zijn leven zien door de lens van zijn camera. Ook pranks en interviews op straat gaat hij niet uit de weg en zo is Hugo een perfecte influencer voor jonge tieners die allemaal massaal zijn sociale kanalen bestormen.

Prankster John

JohnQuote

JohnQuote is het andere brein achter het succesvolle YouTube kanaal Prankster. Op zijn eigen vlog kanaal doet John gewaagde experimenten en laat hij zien hoe het leven van een fulltime YouTuber eruit ziet. Met een breed jong publiek is John een van de grootste YouTubers van de Nederlandse en Vlaamse markt. Net als Aarthos kan hij tegenwoordig moeilijk meer over straat en dit alles hebben ze te danken aan hun entertainende content.

Rick Koekoek Biker

Rick Koekoek

Met vier wereldrecords op zijn naam is Rick Koekoek een vooraanstaand bike trial atleet. Via zijn instagram en YouTube kanaal deelt hij zijn avontuurlijke leefstijl met zijn volgers waarin hij de hele wereld rondreist om obstakels te vinden om met zijn trial fiets overheen te rijden. Van de wolkenkrabbers van Hong Kong tot randen van bruggen: Rick is geregeld gezien op de grootste nieuwssites van de wereld. Hij werkt met de grootste lifestyle merken wereldwijd en staat open voor elke vorm van samenwerking. Van shows voor koninklijke gezelschappen tot TV-optredens, Rick heeft het allemaal gedaan en hij bouwt gestaag verder aan zijn imperium.

Prankster Logo

Prankster

Prankster is één van de grootste YouTube kanalen (800.000+ abonnees) van Nederland en Vlaamstalig België. Met jaren aan entertainment achter de rug hebben de makers achter Prankster JohnQuote en Aarthos bewezen influencers van de bovenste plank te zijn. Met een eigen TV-programma op RTL7, eigen meet en greets door het hele land en een sterke positie in de markt van jongeren is Prankster één van de meest begeerde kanalen voor samenwerkingen met merken en bedrijven. Met een rebranding van het kanaal aanstaande belooft Prankster snel uit te groeien tot een nog groter powerhouse binnen hun segment.