fbpx

Laten we kijken wat we kunnen doen

Scroll naar beneden voor onze diensten

Wij bouwen op basis van jouw ideeën duurzame oplossingen. Van (video) content tot de realisatie van jouw gebouw voordat de eerste steen gelegd is. Wij doen het allemaal en doen dat al jaren op het hoogst haalbare niveau.

Trust Commercial Paris

Social media strategieën - (Video)content productie

Wij laten jouw slogans en campagnes tot leven komen via online en offline media. We creëren content door middel van conceptontwikkeling op maat. Wij houden rekening met de werkende parameters per sociaal platform en het kijkgedrag van jouw doelgroep. Ook werken wij vaak én graag in de zakelijke sector (bedrijfsfilms) en de muzieksector, maar we doen het wel graag op zijn ” CFXs ”. (Aftermovies – clipshoots)

3D Visualisation Architecture

2D en 3D animatie - Visual effects

Van werken aan geanimeerde series tot het werken aan visual effects voor bekroonde blockbusters; we hebben het allemaal gedaan. Ons getalenteerde VFX-team is gespecialiseerd in het maken van infographics, 2D- en 3D-animaties, visuele effecten en 2D- en 3D-visualisaties voor de klant van vandaag en morgen.

Unreal Engine 4 Augemented Reallity

Technische ontwikkeling

Van het bouwen van jouw volgende website tot het ontwikkelen van applicaties voor zaken als virtual reality; CFX Squad doet het en heeft het eerder gedaan. Met een team dat elke nieuwe technologische ontwikkeling op de voet volgt en toepast in cases waar dat gewenst is hebben wij de meeste nieuwe technische ontwikkelingen vanaf dag één onder controle.