Case

WILDNIGHTS vierde editie

Client
Wildlands
What we do
Commercial
Year
2019

Sinds de derde editie van WILDnights, verzorgt CFX Digital met passie de adembenemende WILDnights commercial voor Wildlands Adventure Zoo Emmen. Tijdens de betoverende kerstvakantie onthult het park ’s avonds een wereld vol mysterie en magie, klaar om ontdekt te worden.

Ongekend succes

Het ongekende succes van WILDnights heeft geleid tot een sprankelend besluit: Wildlands Adventure Zoo Emmen heeft dit betoverende evenement omarmd als een jaarlijkse traditie, die telkens weer schittert en uitblinkt. Het evenement is te bewonderen door de magie van onze camera, maar voor de echte ervaring moet je er echt bij zijn natuurlijk!

Adembenemende beelden

Bij CFX Digital, verbinden we onze krachten om ieder jaar een weer gloednieuwe, adembenemende Wildnights commercial te creƫren. Met de nieuwste technologieƫn en onze grenzeloze creativiteit, brengen we jouw verbeelding tot leven. Van visuele pracht tot meeslepende verhalen; op een volstrekt unieke wijze brengen wij Wildnights tot leven, keer op keer. Bekijk hier de video van de derde editie.

Rey Rey’s Cocktails

bedrijfsvideo

Bekijk project

Promotiefilm hondsrug college

bedrijfsvideo

Bekijk project

NEXT LEVEL BEDRIJFSFILM

bedrijfsvideo

Bekijk project

Grenzeloos verraad

film

Bekijk project