Case

WILDNIGHTS Derde editie

Client
Wildlands
What we do
Commercial
Year
2018

Sinds de eerste editie van WILDnights, heeft Wildlands de kerstvakantie omarmd als een gelegenheid om ’s avonds haar poorten te openen. Gedurende twee fantastische weken ondergaat het park een gedaanteverwisseling, waarbij een speciaal uitgestippelde route je leidt door een wereld die ’s nachts mysterieus oplicht en betoverend schittert. Als trotse partner van Wildlands kreeg CFX Digital de eer om hun vakmanschap toe te passen en een professionele commercial te creĆ«ren die WILDnights 2018/2019 in de schijnwerpers zet.

Ontdek wildlands

Wildlands Adventure Zoo Emmen opende haar deuren in 2016 als een uniek en avontuurlijk dierenpark in het hart van Emmen. Het park biedt je een kans om uiteenlopende klimaatzones te verkennen, die zich uitstrekken van de ijzige poolgebieden tot de weelderige jungle. Met een focus op educatie en natuurbescherming, heeft Wildlands sindsdien een geweldige ervaring geboden, waarbij bezoekers de pracht van wilde dieren van over de hele wereld kunnen ontdekken in een meeslepende en inspirerende omgeving.

LEvendige impressie

CFX Digital heeft voor Wildlands Adventure Zoo Emmen een commercial ontwikkeld waarbij aan de hand van storytelling de bezoeker wordt meegenomen in de betoverende wereld van Wildnights. In minder dan een minuut geeft deze sprankelende commercial een levendige impressie van wat een bezoek aan WILDnights belooft te zijn. Benieuwd naar trailer van de vierde editie? Bekijk die hier!

Rey Rey’s Cocktails

bedrijfsvideo

Bekijk project

Promotiefilm hondsrug college

bedrijfsvideo

Bekijk project

NEXT LEVEL BEDRIJFSFILM

bedrijfsvideo

Bekijk project

Grenzeloos verraad

film

Bekijk project