Case

Promotiefilm hondsrug college

Client
Hondsrug College
What we do
Bedrijfsvideo
Year
2023

Het Hondsrug College in Emmen is dé plek waar leren tot leven komt! Gevestigd in het bruisende hart van Drenthe, biedt deze school een diverse en inspirerende leeromgeving voor leerlingen van alle achtergronden. Met een scala aan onderwijsniveaus, van vmbo tot vwo, kunnen leerlingen hier hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Het Hondsrug College stimuleert niet alleen academisch succes, maar legt ook nadruk op sociale vaardigheden en persoonlijke groei. Met betrokken docenten, innovatieve lesmethoden en sterke gemeenschapsbanden, staat deze school klaar voor een dynamische en boeiende onderwijservaring.

Opnieuw in beeld


Het Hondsrug College in Emmen stond er klaar voor om hun school op een eigentijdse en boeiende manier te presenteren aan aanstaande leerlingen en hun ouders. Hun missie was duidelijk: een pakkende video creëren die niet alleen de sfeer van de school vastlegde, maar ook de speciale troeven en eigen programma’s in de schijnwerpers zette. Ze wilden meer dan alleen informeren; ze wilden de doelgroep raken, verrassen en inspireren. Kortom, ze wilden hun toekomstige leerlingen en ouders overtuigen dat het Hondsrug College niet zomaar een school is, maar een plek vol mogelijkheden, creativiteit en groei. Hun doel was om de nieuwsgierigheid te prikkelen, de verwachtingen te overtreffen en een onuitwisbare indruk achter te laten.

Succesvol resultaat

Wij kregen de opdracht om een sprankelende promotievideo te maken voor de school. We doken in een dag vol opnames op locatie, vastleggen van lessen, sportevenementen en buitenschoolse activiteiten. Onze lens richtte zich op de unieke programma’s die deze school doen opvallen tussen de rest. Met vlotte camerastandpunten, levendige kleuren en de passende muziek hebben we een video gecreëerd die de authentieke sfeer van de school tot leven bracht, en recht in het hart van onze doelgroep raakte. De video ging viraal nadat deze online werd gedeeld met toekomstige leerlingen en hun ouders, wat resulteerde in veel positieve reacties en een toename van nieuwe aanmeldingen voor het komende schooljaar.

Rey Rey’s Cocktails

bedrijfsvideo

Bekijk project

NEXT LEVEL BEDRIJFSFILM

bedrijfsvideo

Bekijk project

Grenzeloos verraad

film

Bekijk project

Personalized video

personalized-video

Bekijk project