Case

Flintfest 2023

Client
Flintfest
What we do
Aftermovies
Year
2023

Zelfs in het midden van de winter is het tijd om een prachtig feest te vieren, namelijk het feestelijke carnaval. Meestal wordt er bij het carnaval gedacht aan de zuidelijk provincies, maar ook boven de rivieren wordt het feest in volle tuigen gevierd. Emmen, bekend om zijn bruisende gemeenschap en levendige evenementen, viert carnaval met volle overgave en enthousiasme. In 2023 maakte Emmen ook weer plaats voor de tent van het Flintfest waar het carnaval kon losbarsten.

carnaval in emmen

In de bruisende feesttent, omgetoverd tot een waar feestelijk paradijs, komen carnavalliefhebbers samen voor een onvergetelijke tijd. In de meest kleurrijke kostuums, typische muziek en ongekende gezelligheid wordt Flintfest een waar spektakel. Jong en oud hebben genoten van de fantastische sfeer van het carnaval en Emmen z’n kop gezet! Natuurlijk moest dit feest vastgelegd worden om er opnieuw van te kunnen genieten.

Feestelijk genot

Als video agency hebben wij het feest vastgelegd en daarnaast hebben we zelf ook volop genoten van de sferen van het carnaval. Met een passende mix van effecten hebben wij de feestelijke sfeer in de video weten te vangen. Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van een unieke combinatie van technieken, waaronder dronebeelden en nog meer, hebben wij het uiterste uit ons gehaald om de feestelijke pracht van Flintfest vast te leggen. Ook de gezelligheid en vreugde die dit evenement kenmerken zijn niet te missen op de beelden van dit feest.

FLINTFEST 2024

aftermovies

Bekijk project

Uitfestival Emmen

aftermovies

Bekijk project
Uitfestival Emmen shot

Menso Menssupport

bedrijfsvideo

Bekijk project
Menso Menssupport

Hoofdzaak Sterk door werk

bedrijfsvideo

Bekijk project
Hoofdzaak Sterk door Werk