Case

drenthe college

Client
Drenthe College
What we do
Bedrijfsvideo
Year
2019

Ontdek het Drenthe College aan de hand van de door ons gecreëerde bedrijfsvideo. Laat je betoveren door deze promotievideo gemaakt door CFX Digital, terwijl we je meenemen naar de kern van wat het Drenthe College zo bijzonder maakt: de ongeëvenaarde ondersteuning die ze bieden aan hun studenten.

Ontdek het Drenthe college

Het Drenthe College staat bekend als een school waarbij uitdaging en het ontdekken van ongekende talenten centraal staan bij hun studenten. Binnen hun poorten openen zich de wegen naar diverse mbo- en andere opleidingen, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Of je nu kiest voor Assen, Emmen of Meppel, bij het Drenthe College geven de docenten en begeleiders hun studenten een duwtje in de juiste richting. Elk jaar schrijven zo’n 8.000 leerlingen zich in voor een opleiding aan een van deze veelzijdige vestigingen.

MEer dan alleen het gebouw

Aan de hand van deze video zijn kort alle locaties in kaart gebracht met daarbij sfeervolle beelden van het provinciale landschap tonen we je niet alleen het Drenthe College, maar ook de prachtige omgeving die het omringt. Laat je vervoeren naar een plek waar leren en opgroeien hand in hand gaan.

Rey Rey’s Cocktails

bedrijfsvideo

Bekijk project

Promotiefilm hondsrug college

bedrijfsvideo

Bekijk project

NEXT LEVEL BEDRIJFSFILM

bedrijfsvideo

Bekijk project

Grenzeloos verraad

film

Bekijk project