Case

Tommy Tommy voor Disney XD

Client
Disney XD
What we do
TV
Year
2017

DisneyXD is een wereldwijd merk dat hun inhoud en branding richt op jonge kinderen. Hun televisieseries en online series staan ​​al tientallen jaren in de voorhoede van entertainment voor kinderen over de hele wereld.

UITDAGING

DisneyXD werkte aan het volgende seizoen van hun eigen populaire tv-show Just Like Me! voor Nederlandse en Belgische televisie. Hoewel het goede kijkers beoordelingen trok, ontbrak het een online aanwezigheid. Jonge fans van de show hadden niet de kans om meer op maat gemaakte Just Like Me! content online te zien om ze betrokken te houden bij de serie. Dat rechtvaardigde een welkome verandering in de digitale benadering van het team van DisneyXD met deze show.

OPLOSSING

Samen met partner Mediakraft hebben we op zichzelf staande online content van de hoofdpersonen van de show ontwikkeld. Met slim en snel werk van onze team hebben we verschillende content gemaakt die binnen enkele weken na de start van de samenwerking succesvol bleek te zijn: ongeveer 200.000 kinderen online vonden onze korte afleveringen van de hoofdpersonages, zonder enige vorm van betaalde reclame binnen de campagnes. Deze benadering om opnieuw contact te maken met een jong publiek dat de televisie verlaat en online gaat, is de juiste keuze voor DisneyXD.

Rey Rey’s Cocktails

bedrijfsvideo

Bekijk project

Promotiefilm hondsrug college

bedrijfsvideo

Bekijk project

NEXT LEVEL BEDRIJFSFILM

bedrijfsvideo

Bekijk project

Grenzeloos verraad

film

Bekijk project