fbpx


Traditionele vormen van reclame is steeds lastiger te meten en verdwijnt langzaam naar de achtergrond. Vele multinationals hebben inmiddels een groter budget voor online advertising dan voor TV reclame. En dit is met goede redenen.

De wereld van online adverteren ontwikkeld in een razendsnel tempo en inmiddels is het overgrote deel van de wereld dagelijks te vinden op het internet. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van rake en entertaining (video)content en advertenties in één.

Inventum Corporate Film Hot Spot Titanium

Branded Content

Wij zorgen ervoor dat jouw merk tot leven komt door middel van inhoud dat is aangepast op de doelgroep, waardoor merkbekendheid en potentiële verkopen worden gestimuleerd. Omdat we bij CFX Squad altijd eerst de voorwaarden van de kijker bepalen voordat we content maken stellen we het publiek voorop. Dit zodat jouw case nooit zijn doel voorbij schiet en gegarandeerd resultaat een gegeven is.

Director CFX - Thomas

Content Production

Wij produceren allerlei content voor een grote verscheidenheid aan klanten. Bedrijfsvideo’s, productie van tv-content, documentaires, korte films, influencer based content; we doen het allemaal en we werken graag met jou en je team samen aan je volgende avontuur.

Inventum Corporate Film Hot Spot Titanium

Concept Development

Wij helpen jou en je team graag bij het creëren van de creatieve content en marketingcampagnes die je nodig hebt op de platforms die jij wilt. Met onze inmiddels grote ervaring in het werken in nieuwe en oude media hebben wij van CFX Squad meer dan eens bewezen dat we begrijpen hoe we het publiek kunnen bereiken dat op jouw content wil klikken.

Voor de meeste klanten hebben we een passende oplossing. Zowel financieel als producerend.

CFX Squad werkt met budgetten die zijn afgestemd op elk project en wij werken niet met vaste tarieven. Met een eigen sociaal bereik van 40.000 tot 150.000 mensen per week is CFX Squad een merk op zichzelf geworden. Het delen van onze grote bron aan kennis over nieuwe media is een van de dingen waar we gepassioneerd over zijn en wat is mooier dan een passie delen met een klant?